08 Μαρτίου 2014

Νέα ρώσικη προπαγάνδα για τον πούτσ@: «Γερμανός πολίτης ο μποξέρ του Κιέβου»

[Τις "πληροφορίες" του κ@λου δημοσιεύει η εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ και όπως λέει τις έδωσαν από την ρώσικη πρεσβεία... σπουδαίο νέο λοιπόν! Ο Κλίτσκο που αγωνίζονταν για παγκόσμιους τίτλους στη Γερμανία έχει και την γερμανική υπηκοότητα! Ε και; Είπε κανένας ότι ο Χατζημαρκάκης που ήταν μέχρι και βουλευτής της Γερμανίας, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος στην Ελλάδα; Αφού κατά βάσει είναι Έλληνας και έχει ελληνικό διαβατήριο ποιο το πρόβλημα; Ρε ούστ γελοίοι...]

Γερμανός πολίτης (ρε παπαγαλάκια μην κρύβετε ότι είναι Ουκρανός που πήρε ΚΑΙ γερμανικό διαβατήριο) είναι μία από τις σημαντικότερες ηγετικές μορφές των διαδηλωτών στην πλατεία Ανεξαρτησίας και αρχηγός κόμματος της ουκρανικής αντιπολίτευσης.

Ο πυγμάχος Βιτάλι Κλίτσκο ο οποίος αν και ήταν ένας από τους πρωτοστάτες των διαμαρτυριών στη Μαϊντάν, δεν εντάχθηκε τελικά στη σημερινή κυβέρνηση. Ωστόσο, «έχει γερμανικό διαβατήριο και δεν μιλά καλά ουκρανικά» ( ναι ρε παπαγαλάκια: έχει βγάλει 500 λόγους στην πλατεία Μαινταν και δεν ξέρει ουκρανικά), σύμφωνα με πηγές της ρωσικής πρεσβείας η οποία θεωρεί ότι ευρωπαϊκός και δη, γερμανικός δάκτυλος έριξε πραξικοπηματικά την κυβέρνηση Γιανουκόβιτς. Την πληροφορία δημοσιεύει η εφημερίδα «Παρασκήνιο» η οποία επικαλείται αποκλειστικές πηγές μέσα από τη πρεσβεία.