03 Μαρτίου 2014

Πάλι τον ήπιαν οι ηλίθιοι που νομίζουν ότι ο Πούτιν θα πλακωθεί με Μέρκελ: "Ναι" από τον Πούτιν στην πρόταση της Μέρκελ για διάλογο

Φυσικά οι αναλυτές της πούτσ@ς το μόνο που βλέπουν είναι ότι η Ρωσία δίνει φυσικό αέριο στην Γερμανία... ρε στόκοι σας το έλεγα πέρσι με την Κύπρο που είχατε τις ίδιες ονειρώξεις και σας το ξαναλέω: 80 δις είναι το αμοιβαίο εμπόριο μεταξύ τους και είναι ισορροπημένο... η Μέρκελ παίρνει ΦΑ και ο Πούτιν τεχνολογία. H Siemens είναι εγκατεστημένη στη Ρωσία από το 1853, η BASF από το 1874 και η Merck από το 1898. Η Adidas έχει στη Ρωσία 5.000 άτομα προσωπικό, η Volkswagen 5.700 και τα Γερμανικά Ταχυδρομεία 3.000 άτομα. Οι γερμανικές εταιρίες του DAX30 κάνουν τζίρο στην Ρωσία κοντά 30 δις ευρώ και συνεισφέρουν το 1,5% του ΑΕΠ... χώρια τι κάνουν οι μικρότερες εταιρίες. Γιαυτό εμπεδώστε το: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ... ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ...

Τηλεφωνική επικοινωνία για την Ουκρανία είχαν η καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στην καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ σήμερα ότι οι Ρώσοι πολίτες και οι ρωσόφωνοι Ουκρανοί αντιμετώπιζαν μια «αδιάπτωτη» απειλή από τους υπερεθνικιστές και ότι τα μέτρα που έλαβε η Μόσχα ήταν προσήκοντα δοθείσης της «εξαιρετικής κατάστασης», ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.

Σε μια τηλεφωνική επικοινωνία κατά την διάρκεια της οποίας η καγκελάριος Μέρκελ εξέφρασε την έντονη ανησυχία της για την κατάσταση στην Ουκρανία, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι η Ρωσία και η Γερμανία θα συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις σε διμερές και πολυμερές επίπεδο για να επιδιώξουν την «εξομάλυνση» της κατάστασης, ανέφερε ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ είπε στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν ότι παραβίασε το διεθνές δίκαιο προχωρώντας στην «απαράδεκτη ρωσική επέμβαση» στην Ουκρανία, ανακοίνωσε εκπρόσωπός της.

«Η καγκελάριος κάλεσε τον Ρώσο πρόεδρο ξανά να σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας», ανέφερε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της καγκελαρίας Γκέοργκ Στράιτερ σε μια ανακοίνωση που δόθηκε στην δημοσιότητα έπειτα από μια τηλεφωνική συνομιλία των δύο ηγετών.


Ο Πούτιν αποδέχθηκε την πρόταση της Μέρκελ να δημιουργηθεί μια "αποστολή εξακρίβωσης των γεγονότων"
Ο Πούτιν αποδέχθηκε την πρόταση της Μέρκελ να δημιουργηθεί μια «αποστολή εξακρίβωσης των γεγονότων», παρόμοια με μια ομάδα επαφής, πιθανόν υπό την αιγίδα του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), προκειμένου να αρχίσει ένας πολιτικός διάλογος, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.