17 Μαρτίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του Ιωαννίδη

Στην ανακοίνωση των υποψήφιων αντιπεριφερειαρχών στην Κεντρική Μακεδονία προχώρησε σήμερα ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Ωστόσο, από το ψηφοδέλτιο του "ξανθού" εξακολουθεί να λείπει ένα κομμάτι, το όνομα του Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης. Ο λόγος που ο κ. Ιωαννίδης επέλεξε να μην το ανακοινώσει μαζί με τους άλλους είναι πως...
δεν ήθελε να επισκιάσει τα υπόλοιπα ονόματα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Έτσι, το όνομα του "εκλεκτού" για τη Θεσσαλονίκη θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

"Συγκροτήσαμε την ισχυρή ομάδα της Κεντρικής Μακεδονίας, μια ομάδα που θα παλέψει ακούραστα, με όλες της τις δυνάμεις, προκειμένου να κάνει την περιφέρειά μας πρωταθλήτρια, να κάνει την Κεντρική Μακεδονία πρωταθλήτρια. Μπαίνουμε όλοι στον αγώνα με κέφι και αισιοδοξία, με πάθος και με δύναμη για να δώσουμε τη μάχη για τον τόπο μας και το λαό μας, που αξίζουν κάθε προσπάθεια. Βεβαιώνουμε, ότι για τη Μακεδονία, καμία διεκδίκηση δε θα είναι αρκετή, καμία επιτυχία δε θα είναι εφησυχαστική", τόνισε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Ακόμη, ο Γιάννης Ιωαννίδης ξεκαθάρισε πως θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη την περιοχή, ενώ παράλληλα κάλεσε τον Απόστολο Τζιτζικώστα "να βγει από το κτήριο της Περιφέρειας και να ανοίξει εκλογικό κέντρο για να κάνει τον προεκλογικό του αγώνα με τους προβλεπόμενους κανόνες κι όχι με τα μέσα ή με κονδύλια του Δημοσίου".

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες της παράταξης "Κεντρική Μακεδονία Περιφέρεια Πρωταθλήτρια" είναι:

Πέλλα: Ιωάννης Ανδρίτσος, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Πέλλας, 50 ετών
Χαλκιδική: Στυλιανός Βαλιάνος, δικηγόρος, πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής, 35 ετών
Κιλκίς: Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, γενικός διευθυντής της ΕΑΣ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, αντιπρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς, 38 ετών
Σέρρες: Αθανάσιος Μπαζδάνης, εκπαιδευτικός, περιφερειακός σύμβουλος Σερρών, 57 ετών
Ημαθία: Ευστάθιος Σαρηγιαννίδης, δικηγόρος, περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας, 37 ετών