06 Μαρτίου 2014

Δένδιας γελάει με Λαφαζάνη: Να σας κερνάω ένα τσαγάκι το πρωί, για να ηρεμείτε-Κόντρα Λαφαζάνη και με Δριβελέγκα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ένταση με την οποία ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης, ζητούσε από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια, να του πει ποιες βουλευτικές τροπολογίες θα κάνει δεκτές στο νομοσχέδιο του, για την αναδιοργάνωση της αστυνομίας, έκανε τον τον τελευταίο να του απαντήσει με μια ασυνήθιστη, για το στυλ του, έκφραση.

«Τι έχετε πάθει από χθες κ.Λαφαζάνη ; Τι σας έχω κάνει; ηρεμήστε λίγο. Αν είναι να σας κερνάω ένα τσαγάκι το πρωί, για να ηρεμείτε. Ζητάτε έλεος, άλλα δεν το δείχνετε σε μένα» ήταν οι φράσεις του κ.Δένδια που έκαναν τον κ.Λαφαζάνη να του απαντήσει «αφήστε τα αυτά δεν είμαστε παιδάκια. Το κυβερνητικό μαγειρείο ετοιμάζει τροπολογίες και εσείς δεν μας λέτε, μέχρι τελευταία στιγμή, τι θα κάνετε».

Κόντρα Λαφαζάνη-Δριβελέγκα στην Βουλή

Έντονο φραστικό επεισόδιο είχαν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γιάννης Δριβελέγκας κατά την διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Δημοσίας Τάξης στην ολομέλεια της Βουλής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη επί της διαδικασίας την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Νίκος Δένδιας προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντα της συνεδρίασης.

«Κύριε Λαφαζάνη δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε. Σοβαρά μιλάτε; Υπάρχει κανονισμός της βουλής που δεν τον τηρείτε», απάντησε ο κ. Δριβελέγκας.

Δείτε το βίντεο