09 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Πάγκαλος: Ηλίθιος ο Βενιζέλος που δεν με κάλεσε-Ο Θεοδωράκης δεν είναι τόσο παιδί του λαού

Αιχμές για τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ από τον πρώην υπουργό

Ευθείες βολές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του τρόπου με τον οποίο διαχειρίζεται το ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ο πρώην Υπουργός μίλησε στο Mega και με αφορμή το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ δεν τον κάλεσε να συμμετάσχει στην "Ελιά", παρόλο που κάλεσε πολλά άλλα πρώην στελέχη του κόμματος, αποκάλεσε "ηλίθιους" όσους ευθύνονται για την εν λόγω απόφαση.

"Δεν με κάλεσαν στην Ελιά, με απέκλεισαν για κάποιο λόγο, τον οποίο δεν γνωρίζω από το περιβάλλον μου, δεκάδες άνθρωποι έχουν κληθεί. Θέλω να σας αποδείξω, πόσο ηλίθιοι είναι αυτοί που δεν με κάλεσαν. Αν με καλούσαν και δεν πήγαινα, θα έπρεπε να δικαιολογηθώ γιατί δεν πήγα. Είναι πολύ δύσκολο να πρέπει να αγαπάς αυτούς που σε μισούν. Θεωρώ ότι απεκλήσθει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και είμαι εκτός Ελιάς. Το ΠΑΣΟΚ που αποκλείει δεν είναι το ΠΑΣΟΚ που μπορεί να συνενώσει. Είναι ένας πολύ μικρός πυρήνας ατόμων γύρω από έναν αρχηγό, ο οποίος κάνει ότι θέλει", σημείωσε χαρακτηριστικά ο Θεόδωρος Πάγκαλος, αναφερόμενος στον Ευάγγελο Βενιζέλο.


Ο Θεοδωράκης δεν είναι τόσο παιδί του λαού

Το νέο πολιτικό κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, το Ποτάμι, σχολίασε με τη σειρά του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος χαρακτήρισε «λαϊκίστικα, αφελή και αστοιχείωτα», τα όσα είπε ο δημοσιογράφος στην συνέντευξη Τύπου του κόμματος.

«Αγαπώ πολύ τον Σταύρο Θεοδωράκη. Είναι άνθρωπος που μου έχει προσκομίσει και καινούριες ιδέες και φρεσκάδα και ανθρώπινη ζεστασιά. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και τον εκτιμώ και ως δημοσιογράφο», σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε:

«Δεν έχω ακούσει πιο λαϊκίστικα και πιο αφελή και πιο αστοιχείωτα πράγματα από αυτά που είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Τα έλεγε με τόση φυσικότητα, που εμένα με τρόμαξε».

Δείτε το βίντεο από το Mega: