20 Μαρτίου 2014

Βρικολάκιασε ο Σγουρός: "Έχω δώδεκα χρόνια να κοιμηθώ!" λέει και θέλει εκλογές χωρίς Μιχελάκη...

Μήπως θέλει και εκλογές χωρίς συνυποψηφίους;

Εκλογές χωρίς Μιχελάκη, αλλά με υπηρεσιακό υπουργό πρότεινε ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του mega. Ο κ. Σγουρός υπεραμύνθηκε των θέσεών του για την κριτική που δέχεται κυρίως από την κ. Δούρου, υποψήφια Περιφερειάρχη Αττικής από το ΣΥΡΙΖΑ για το πλεόνασμα στα ταμεία της Περιφέρειας, καθώς σύμφωνα με την κ. Δούρου είναι χρήματα που δεν αξιοποιήθηκαν.

«Δεν είναι χρήματα που μας περίσσεψαν και δεν ξέραμε τι να τα κάνουμε. Βάλαμε τάξη στην Περιφέρεια και προσφέραμε έργα ουσίας στους πολίτες. Εξασφαλίσαμε πόρους και δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ από την τσέπη των πολιτών. Οι πολίτες δεν πλήρωσαν τίποτα για την Περιφέρεια Αττικής. Αυτή είναι ουσία και η απάντηση στην κ. Δούρου».

Ο κ. Σγουρός τόνισε ότι θα είναι υποψήφιος και θα ανακοινώσει επίσημα την απόφασή του όταν έρθει η ώρα καθώς τώρα ασχολείται με τα θέματα της Περιφέρειας. «Κάνουμε δύσκολη δουλειά. Δεν είναι εύκολο. Δουλεύουμε σκληρά και δεν δουλεύουμε τον κόσμο όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Έχω να κοιμηθώ δώδεκα χρόνια γιατί θέλω να υπηρετώ τους πολίτες ουσιαστικά».

Τέλος ο κ. Σγουρός επιτέθηκε κατά του κ. Μιχελάκη, ο οποίος του είχε ασκήσει αρνητική κριτική «Με στεναχωρεί η κριτική που γίνεται από κομματικά στελέχη και κυρίως από στελέχη της Κυβέρνησης όπως ο κ. Μιχελάκης. Με θλίβει η κριτική που αποσκοπεί κάπου αλλού κι όχι στην βελτίωση κάποιου. Αν ο κ. Μιχελάκης με θεωρεί κακό Περιφερειάρχη, τότε καλά θα ήταν την διεξαγωγή των εκλογών να μην την αναλάβει ένας υπουργός της κυβέρνησης, και μάλιστα κομματικό στέλεχος, αλλά ένας υπηρεσιακός υπουργός».