10 Μαρτίου 2014

Σταύρακα σοβαρευτείτε γρήγορα: Επικοινωνιακή επίθεση από "Το Ποτάμι" με στελέχη... για το πέ@ς καβάλα...

[Δυστυχώς το Ποτάμι του Σταύρακα είναι καταδικασμένο να αποτύχει αν συνεχίσει να εμφανίζει εικόνα παιδικής χαράς μιας παρέας δημοσιογράφων που έχουν μάθει να κάνουν μόνο κριτική αλλά όχι προτάσεις. Τραγική ήταν η σημερινή εμφάνιση εκπροσώπου του στον ΣΚΑΪ τον οποίο ο "ιερόσυλος" Πορτοσάλτε βεβήλωσε! Αφού επί 5 λεπτά είπε το ποίημα για τον κόσμο που έχει βαρεθεί να ακούει προτάσεις από άτομα που δημιούργησαν τα προβλήματα, ότι αυτοί είναι μέρος του λαού που θέλουν λύσεις, ότι αυτοί δεν θα προσφέρουν Ζάππεια κ.λπ μόλις ο Πορτοσάλτε τον ρώτησε πχ. ποια η θέση του για την απελευθέρωση του επαγγέλματος του φαρμακοποιού... η μηχανή άρχισε να ρετάρει:
"αυτά είναι θέματα που θα σας τα απαντήσουν οι ειδικοί" είπε το σαϊνι που λίγο πριν έλεγε "και βέβαια έχουμε θέσεις, ο Σταύρος απαντούσε επί 2 ώρες σε ερωτήσεις στη συνέντευξη τύπου που έδωσε"... Καλή η θεωρία και η συγγραφή άρθρων αλλά άλλο πράμα η πολιτική και οι λύση των προβλημάτων... και αν δεν υπάρξουν προτάσεις, έστω αριστερές, για λύσεις, το Ποτάμι θα στερέψει και θα έρθει ξανά στη θέση της η καρδιά του Παπαδημούλη που έχει λίγο μετατοπιστεί απ' το άγχος...]

"Πανελλήνια πρώτη" έκαναν σήμερα τα στελέχη του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη τα οποία πλημμύρισαν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα προκειμένου να "επικοινωνήσουν" το "Ποτάμι".
Από το πρωί στελέχη, τα ονόματα των οποίων ακούστηκαν την περασμένη εβδομάδα όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης παρουσίαζε το κόμμα, εμφανίζονται σε τηλεοπτικά παράθυρα και παίρνουν κι αυτά την θέση τους στα πάνελ ανάμεσα στους εκπροσώπους των άλλων κομμάτων.

Τόσο η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου η οποία προσεκλήθη στο ραδιόφωνο όσο και ο Δημήτρης Κυριακόπουλος πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου «Πρωτέας» ο οποίος εμφανίστηκε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, αλλά και ο μηχανολόγος - ηλεκτρολόγος Θανάσης Σκόκος εμφανίστηκαν να μιλήσουν για το Ποτάμι και μάλιστα εντύπωση προκάλεσε ότι σε κάθε αναφορά τους στον ιδρυτή του κόμματος έλεγαν "ο Σταύρος".

Κοινή θέση όλων ήταν ότι θέλουν να εκφράσουν τον κόσμο που ασφυκτιά τα τελευταία χρόνια. Είπαν επίσης ότι ο χειρότερος εχθρός τους είναι το κατεστημένο, το οποίο όπως είπαν θέλουν να ανατρέψουν με κάθε τρόπο.