11 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: «Πείτε μας για το Στάλιν» - Κανέλλη: «Ακούς Στάλιν και κλάνεις μαλλί» απάντησε και έσκισε το καλσόν της

Τον πραγματικό της εαυτό έβγαλε για άλλη μια φορά η Κανέλλη που άρχισε να αποκαλεί τον Άδωνι Χάρο που σκοτώνει ασθενείς και όταν αυτός της είπε για τα 30 εκ που σκότωσε ο Στάλιν και τον έχουν άγαλμα στον Περισσό... άρχισε τα βρισίδια... επίπεδο βουλευτή... για γυναίκα δεν το συζητάμε...

Άναψαν τα αίματα στον «αέρα» της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, με αφορμή τις τιμολογήσεις φαρμάκων.
Η κ. Κανέλλη αντέδρασε με τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και απευθυνόμενη στον κ. Γεωργιάδη, ανέφερε με έντονο ύφος: «Έχετε πάρει την υγεία και θερίζετε σαν το χάρο. Εγώ δεν ζω στον Άρη που το έχεις βάψει μπλε, για να αισθάνεσαι καλά δεξιός».

Ο κ. Γεωργιάδης, από την πλευρά του, απέρριψε τους ισχυρισμούς της, επισημαίνοντας: «Θα μας κάνετε και μάθημα ελεύθερου ανταγωνισμού από το ΚΚΕ και την Εκάλη; Να μου πείτε για τον Στάλιν και θα μας κάνετε και μαθήματα;».

«Όποιος δεν έχει επιχειρήματα για το σήμερα και είναι σημερινός φονιάς, χρησιμοποιεί την ιστορία, για να δικαιολογηθεί», απάντησε η κ. Κανέλλη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: