31 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Ακόμα κλαίω με την απορία Στουρνάρα: Εμένα γιατί με κάνατε πρόταση μομφής; Επειδή δεν παίρνω επίδομα για την ενήλικη κόρη μου;

Ζούμε σε άλλους κόσμους. Δεν ξέρεις να χάνεις

​Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Οικονομικών Γ.Στουρνάρας μετά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εναντίον του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Στουρνάρας έστρεψε τα βέλη του στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α.Τσίπρα , κατηγορώντας τον για «προσπάθεια δημιουργίας κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος»

«Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει να χάνει. Επιδιώκει να υπονομεύσει την προσπάθεια εξόδου από την κρίση με απειλές και εκβιασμούς» πρόσθεσε ο κ,.Στουρνάρας

Σχολιάζοντας ειδικά την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε εναντίον του ο ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Οικονομικών αναρωτήθηκε γιατί έγινε αυτή η ενέργεια: «με έπιασε με τη γίδα στην πλάτη; Όχι. Παίρνω επίδομα για την ενήλικη κόρη μου από την πρόνοια; Όχι. Έκανε πρόταση μομφής επειδή στο νομοσχέδιο υπάρχουν άρθρα που δεν του αρέσουν. Γιατί το έκανε; Από κουτοπονηριά. Επειδή μεθαύριο στο Eurogroup  θα συζητηθεί το χρονοδιάγραμμα για την εκταμίευση της δόσης. Θέλει per mare per terra αυτό να μη γίνει. Ε, δεν θα του κάνουμε το χατίρι».

«Ζούμε σε άλλους κόσμους. Είναι στον κόσμο του ψέματος και είμαστε στον κόσμο της αλήθειας. Μιλά για μονομερή διαγραφή του χρέους σαν να μην γνωρίζει τι σημαίνει αυτό», τόνισε ο Γ. Στουρνάρας και σημείωσε: «δεν έχω μάθει να κάνω πολιτική ούτε με απειλές ούτε με εκβιασμούς».

Ο υπουργός οικονομικών υπερασπίσθηκε ακόμη την συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών, λέγοντας ότι είναι καλύτερο να μείνουν για άλλες ανάγκες τα 11 δις που προορίζονται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

«Ο κ. Τσίπρας είχε επενδύσει στην καταστροφή», σημείωσε ο Γ. Στουρνάρας, αναφέροντας ότι τώρα μπορεί να ανοίξει συζήτηση για το χρέος και την ελάφρυνσή του.

Δείτε το βίντεο στο 2:20 η επική απορία...