12 Μαρτίου 2014

Βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο πλευρό γαλάζιων υποψηφίων

Η Ημαθία παλιά έβγαζε ... κυβέρνηση λένε όσοι γνωρίζουν καλά τα αυτοδιοικητικά γιατί οι τοπικές εκλογές ήταν πάντα ένα καθοριστικό δείγμα για τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας. 
Τα μαντάτα για το ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία είναι ... μαύρα. Οι πληροφορίες θέλουν τους πρώην ισχυρούς άνδρες της Κεντροαριστεράς και δη του ΠΑΣΟΚ που διατέλεσαν σε κορυφαία πολιτικά πόστα τόσο στην κεντρική, όσο και στην τοπική πολιτική σκηνή, όχι μόνο να απαρνούνται το παρελθόν τους και να μην θέλουν να ακούσουν για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και να στηρίζουν υποψηφίους άλλου κόμματος. 

Άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με δημόσια αξιώματα και παρατεταμένη παρουσία στην ιδεολογική πυξίδα της κεντροαριστεράς, όπως ο Τάσος Σιδηρόπουλος πρώην  Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, ο Θανάσης Γικόνογλου (πρώην Βουλευτής ΠΑΣΟΚ), ο Γιάννης Χασιώτης (πρώην Δήμαρχος με την σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Παυλίδης πρόεδρος Κ.Α.Π.Α., ο Δημήτρης Ταχματζίδης πρόεδρος εργατικού κέντρου και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά και πολλά άλλα στελέχη και πολιτικοί της Ημαθίας, αποφεύγουν να πάρουν θέση, δεν θέλουν καν να είναι υποψήφιοι και οι ψίθυροι λένε ότι στο παρασκήνιο (κάποιοι και δημόσια) στηρίζουν υποψήφιους που θα κατέλθουν στις εκλογές με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας.