19 Μαρτίου 2014

Πολύ μαλάκ@ς!! Πιστόριους: Έβλεπε πορνό πριν σκοτώσει την Ρίβα

Σύμφωνα με κατάθεση αστυνομικού που πραγματοποίησε έρευνα στο ιστορικό του υπολογιστή του αθλητή

Μετά την ανάλυση του τρόπου και της ακριβούς απόστασης που το υπό αποκαθήλωση είδωλο του αθλητισμού, Οσκαρ Πιστόριους, πυροβόλησε την 29χρονη καλλογή, Ρίβα Στίνκαμπ, νέα στοιχεία αναδεικνύονται για τη δραστηριότητα του παραολυμπιονίκη λίγες ώρες πριν το τραγικό περιστατικό.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο Nbc News ο Πιστόριους λίγες ώρες πριν πυροβολήσει θανάσιμα τη σύντροφό του, επισκέφθηκε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο μέσω του iPad του.

Σύμφωνα με αστυνομικό που κατέθεσε στη δικαστική αίθουσα στην Πρετόρια της Νοτίου Αφρικής, η ταμπλέτα που βρέθηκε στο σπίτι του Πιστόριους είχε στο ιστορικό της αναζήτηση στο Google για πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Συγκεκριμένα η αναζήτηση αφορούσε, σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού Μάικ Σέιλς σε ιστότοπους για «Mobile Porn, Free Mobile Porn, iPhone Porn, Phone Porn, iPad Porn».

Αμέσως μετά, ο Πιστόριους επισκέφθηκε σελίδες σχετικά με αυτοκίνητα, ενώ ανάλογες αναζητήσεις φέρεται να πραγματοποίησε και στη δεύτερη ταμπλέτα που εντοπίστηκε στην πολυτελή κατοικία του.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον Σέιλς, ο αθλητής λίγες ώρες πριν η Στίνκαμπ πέσει νεκρή από τις σφαίρες του, επισκέφθηκε 175 σελίδες, ενώ «έσωσε» έξι από αυτές, παρόλα αυτά, όλο το ιστορικό πριν την ημέρα εκείνη δεν εντοπίστηκε καθώς ο Πιστόριους φέρεται να το έσβησε.