11 Μαρτίου 2014

Ότι νάναι από γραφικότητες! Υφυπουργός: Εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα η τρόικα

[Δηλ. ρε μεγάλε ο Τόμσεν θα βάλει υποψηφιότητα για βουλευτής και θέλει να ικανοποιεί αιτήματα; Ή λαδώνεται για να εξυπηρετεί συμφέροντα; Τα ήξερε και από χθες τα συμφέροντα και τους χρωστάει; Κοινή λογική λέει ότι αν κάποιος απ' τους δυό σας εξυπηρετεί συμφέροντα στην Ελλάδα, αυτός είσαι εσύ... και επειδή η τρόικα δεν σε αφήνει, αντιδράς με αρλούμπες. Φυσικά αυτό που δεν έχει καταλάβει ο εν λόγω είναι ότι επιτέλους πολλοί πολίτες ή και επιχειρήσεις που δεν βγάζουν άκρη με το τέρας του δημοσίου απευθύνονται στην τρόικα για να πιέσει να αλλάξει ότι δεν θέλουν να αλλάξουν οι τυχαίοι που έγιναν υπουργοί επειδή δούλευαν σε πολιτικά γραφεία δεινοσαύρων...]

Σφοδρότατη επίθεση εναντίον της Τρόικα εξαπέλυσε ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος υποστηρίζοντας πως εξυπηρετεί ιδιωτικά συμφέροντα. Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο κ.Παπαδόπουλος χαρακτήρισε τα τεχνικά κλιμάκια της Τρόικα «γωνιακό μαγαζάκι», που δέχεται αιτήματα ιδιωτικών φορέων.

«Η Τρόικα έχει εμμονές που δεν είναι βάσιμες και προέρχονται από τη λογική που έχουν δημιουργήσει τα τεχνικά κλιμάκιά της. Είναι ένα γωνιακό μαγαζάκι που όποιος περνάει αφήνει κάτι και έρχεται μετά η τρόικα και λέει: Α, κάντε και αυτό! Σου στέλνω ένα mail και έχουμε και αυτή την εκκρεμότητα. Δεν είναι εκκρεμότητα αυτή βεβαίως».

Παράλληλα υποστήριξε ότι «υπάρχουν κάποιοι θεσμικοί φορείς είτε Έλληνες είτε ξένοι, περνάνε από την τρόικα και τους λένε κάντε και αυτό. Μπήκε σε μια λογική η Τρόικα για να εξυπηρετήσουν κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα».