17 Μαρτίου 2014

Άρης: Τα λογιστικά τρικ του Καμίνη έφεραν το πλεόνασμα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Άρης Σπηλιωτόπουλος, μίλησε στο Starκαι στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου, όπου αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική και στη θητεία του Γιώργου Καμίνη.

 «Η Αθήνα έχει τα περισσότερα προβλήματα που έχει κληρονομήσει ποτέ δήμος στην χώρα. Στο δημαρχείο ο κ. Καμίνης κατάφερε με λογιστικά τρικ να εμφανίζεται με πλεόνασμα.

Όμως αυτό δημιουργήθηκε από ελλείψεις σε έργα, με απολύσεις Δημοτικών Υπαλλήλων, με μειώσεις δαπανών σε σημαντικούς τομείς και υποδομές που παρουσιάζονται τεράστια κενά. Η αλήθεια που διαπιστώνουν όλοι οι πολίτες είναι ότι ο κ. Καμίνης τα 3,5 χρόνια δεν έχει να παρουσιάσει ούτε ένα έργο.

Πρέπει να γίνει επανεκκίνηση στον Δήμο. Με συγκεκριμένους στόχους και δράσεις. Πρώτος στόχος είναι η καθαρή Αθήνα. Οι πόροι της Αθήνας είναι συγκεκριμένοι και πρέπει να τους εκμεταλλευτούμε το καλύτερο δυνατόν. Ούτε φώτα δεν έχει εκεί που πρέπει η Αθήνα. Και είναι ένα μέτρο που θα βοηθούσε στην μείωση της εγκληματικότητας. Θα μπορούσε εάν τον ενδιέφερε η πόλη και η ασφάλεια των Αθηναίων να το έχει κάνει. Εμείς θα το κάνουμε και μάλιστα με οικολογικούς λαμπτήρες, που θα είναι πιο οικονομικοί και φιλικοί στο περιβάλλον.

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν, ότι για εν ενεργεία Δήμαρχος έχει χαμηλό ποσοστό ο Καμίνης. Θα ήταν δεύτερος δημοκοπικά, αν δεν υπήρχε η τεχνητή διαίρεση των δικών μας δυνάμεων. Αν θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα, πρέπει να δώσουμε τον αγώνα ενωμένοι. Η συντριπτική πλειοψηφία των Αθηναίων θέλει να φύγει ο Καμίνης. Στη δεύτερη Κυριακή θεωρώ την θέση μου κλειδωμένη. Η υποψηφιότητα μου έχει μια δυναμική. Προηγούμαι έξι τουλάχιστον μονάδες από τον κ. Κακλαμάνη.

Μπορούμε και να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο στην Αθήνα. Αυτό φέρνει συνάλλαγμα και νέες θέσεις εργασίας. Αν η δημοτική αρχή δούλευε συστηματικά, η Αθήνα δεν θα είχε βιώσει τέτοια κρίση.

Δεν συμβιβάζομαι με το μέτριο. Ξέρω ότι η Αθήνα μπορεί να βελτιώσει την εικόνα της και την ποιότητα ζωής των πολιτών και των επισκεπτών της», ανέφερε ο κος Σπηλιωτόπουλος.

http://ysterografa.gr