12 Μαρτίου 2014

Βίντεο κατά Κουφοντίνα και «Λιβάνη»: Δεν διαβάζω ματωμένα βιβλία

Το βίντεο ξεκινάει με το εξώφυλλο του βιβλίου του «Λουκά» της 17Ν και στη συνέχεια οι σελίδες του γεμίζουν με αίμα, σχηματίζοντας τη φράση «Δε διαβάζω ματωμένες σελίδες»

Με αμείωτη ένταση, αλλά χωρίς να ιδρώνει το αυτί του ΠΑΣΟΚου (πιθανώς στο μεταξύ να είναι ΣΥΡΙΖΑ) Λιβάνη, συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το βιβλίο που έγραψε μέσα από τις φυλακές ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Οι μνήμες που «ξυπνά» ο «Λουκάς» της 17Ν, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου των εκδόσεων Λιβάνη, είναι δυσάρεστες για πολλούς, οι οποίοι δεν διστάζουν να εκφράσουν δημόσια, μέσα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, τη δυσαρέσκειά τους.

Έτσι, μετά τις αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα που κατακεραύνωναν το βιβλίο, το συγγραφέα, αλλά και τις εκδόσεις Λιβάνη, από τις οποίες κυκλοφόρησε, έκανε την εμφάνιση του και ένα βίντεο στο Διαδίκτυο, το οποίο με σκληρές εικόνες προτρέπει τους αναγνώστες να μην διαβάσουν ματωμένες σελίδες.

Το βίντεο ξεκινάει με το εξώφυλλο του βιβλίου του «Λουκά» της 17Ν και στη συνέχεια οι σελίδες του γεμίζουν με αίμα, σχηματίζοντας τη φράση «Δε διαβάζω ματωμένες σελίδες».

Στο τέλος εμφανίζεται το σύνθημα «Όχι στις ματωμένες εκδόσεις Λιβάνη».