21 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑία κι η Madonna... καμαρώνει για την αξύριστη μασχάλη της

«Long hair...... Don't Care!!!!!!», έγραψε  η βασίλισσα της ποπ

Παλεύει όχι μόνο να «νικήσει» το χρόνο, αλλά και παρά τα 55 της χρόνια να θεωρείται ακόμα μια από τις πλέον σέξι γυναίκες του πλανήτη.

Ωστόσο, η επιθυμία της να προκαλεί και να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο, έκαναν την Madonna το απόγευμα της Πέμπτης όχι απλά να σοκάρει, αλλά μάλλον και να αηδιάσει αν όχι όλους, τους περισσότερους από τους φανς της.

Όσο για το πώς το κατάφερε αυτό; Η βασίλισσα της ποπ  ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια… τριχωτή φωτογραφία της! Έχοντας σηκώσει το μπράτσο και αφήνοντας σε κοινή θέα και πρώτο πλάνο την αξύριστη μασχάλη της, η Madonna έγραψε «Long hair...... Don't Care!!!!!! #artforfreedom #rebelheart #revolutionoflove», συνοδεύοντας τη φωτογραφία που κάνει τώρα το γύρο του κόσμου.

Τι και αν φοράει ένα σέξι σουτιέν στην εν λόγω λήψη, τα βλέμματα όλων καρφώνονται στην κάθε άλλο παρά «γυναικεία» μασχάλη της, που ακόμα κανείς δεν έχει καταλήξει αν είναι αληθινή ή προϊόν μοντάζ, αλλά και γιατί αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο – ακόμα και αν είναι για πλάκα!

Κάσσι Φιλιππιτζή
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ