19 Μαρτίου 2014

Επεισόδια στη συνέντευξη τύπου των Μαλαισιανών αερογραμμών (VIDEO)

Ξέσπασαν οι συγγενείς των αγνοούμενων επιβατών που για 12 μέρες ζουν στην αγωνία!

Ένταση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου των Μαλαισιανών αερογραμμών όταν συγγενείς των αγνοούμενων επιβατών σήκωσαν πλακάτ.

Όπως μετέδωσε το Sky News, δύο γυναίκες, συγγενείς των επιβατών, προσπάθησαν να πουν κάποια πράγματα διαμαρτυρόμενες για την έλλειψη πληροφοριών από τη μεριά της αεροπορικής εταιρείας. Τότε αστυνομικοί τις έπιασαν και τις οδήγησαν με τη βία έξω από την αίθουσα με τους δημοσιογράφους.

Παρά την ένταση που επικράτησε η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε κανονικά με τον υπουργό Άμυνας της Μαλαισίας να αποκαλύπτει ότι δεδομένα από τον εξομοιωτή πτήσης που είχε ο πιλότος της πτήσης 370 και στον οποίο οι αρχές είχαν βασίσει πολλά στην προσπάθειά τους να αποκαλύψουν τι πραγματικά έχει συμβεί, έχουν σβηστεί και οι τεχνικοί κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να τα επαναφέρουν.

Από την πλευρά του ο υπουργός Μεταφορών δήλωσε ότι οι αναφορές ότι το χαμένο αεροσκάφος εθεάθη πάνω από τις Μαλβίδες «δεν είναι αληθινές» προσθέτοντας ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει ενοχοποιητικά στοιχεία για τους επιβάτες και το πλήρωμα του πληρώματος ενώ ειδικά για τον πιλότο είπε ότι «είναι αθώος μέχρι αποδείξεως της ενοχής του».

Δείτε τα χαρακτηριστικά πλάνα στο βίντεο που ακολουθεί.