24 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ: Ρε Αλέξη τι πίνεις και βλέπεις τα 100 άτομα σαν λαοθάλασσα

Δείτε φώτο και βίντεο από τη χθεσινή συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στην Ιεράπετρα όπου τον άκουσε το απίστευτο πλήθος των 200 ατόμων... Μάλιστα προς στιγμή οι υπάλληλοι του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσαν φωτογραφίες από τα Χανιά λέγοντας ότι είναι από την Ιεράπετρα!

Μόλις όμως ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού τους ξεμπρόστιασε δημοσιεύοντας πραγματική φώτο:

τα υπαλληλάκια του Αλέξη στο twitter αναγκάστηκαν να τη σβήσουν και να αρχίσουν τις δικαιολογίες


κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση


Όσο για το τι είπε ο Αλέξης... τις κλασικές παπαριές διανθισμένες με «μπαλωθιές»... χωρίς όμως να αναφέρει ούτε αυτός μέτρα πριορισμού της οπλοκατοχής στην Κρήτη:

Για μπαλωθιές στους διεφθαρμένους πολιτικούς που συγκινούν πιο πολύ από τις μπαλωθιές που σκοτώνουν συνανθρώπους, μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας στην Ιεράπετρα, χθες, εξαπολύοντας επίθεση στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις του ΔΟΛ, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η αναφορά στο συγκρότημα Λαμπράκη, στις μπαλωθιές και στην αναφορά του Θεόδωρου Πάγκαλου στο ραδιόφωνο του Vima πως πρέπει να «ανακαταλάβουμε» την Κρήτη οδήγησε σε αναφορές σε μπαλωθιές «που καίνε» λίγες μέρες μετά το τραγικό περιστατικό στην Κρήτη.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: 

«Πολίτες της Ιεράπετρας

Χαιρετίζω στο πρόσωπό σας την Κρήτη που θέλει να «ανακαταλάβουμε» ο επί δεκαετίες υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν οπαδός του κυρίου Σαμαρά, Θεόδωρος Πάγκαλος. Ξέρετε γιατί σας κήρυξαν ξαφνικά εκείνοι που «μαζί τα έφαγαν» τον πόλεμο από το ραδιόφωνο του Οργανισμού Λαμπράκη;  Δεν είναι η μπαλωθιά που σκότωσε ένα συνάνθρωπο μας, που τους ενοχλεί. Δεν τους συγκίνησε η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής που δείχνει ότι η κατοχή, η χρήση και η κατάχρηση των όπλων φέρνει θάνατο.  

Αν ήταν αυτό θα είχαν λάβει μέτρα τόσα χρόνια που κυβέρνησαν τη χώρα. Είναι η «μπαλωθιά» που δίνει ο κρητικός λαός στους φθαρμένους πολιτικούς, στα φθαρμένα κόμματα που μας έφεραν ως εδώ, στη φθαρμένη πολιτική του κυρίου Σαμαρά, με τον οποίο έχουν συμμαχήσει οι κάθε λογής Πάγκαλοι.

Αυτή η «μπαλωθιά» τους καίει και τους πονάει.Γιατί είχαν καλομάθει χρόνια τώρα, θα θεωρούν τη δημοκρατική Κρήτη φέουδό τους. Και δεν εννοούν να καταλάβουν πώς ο κρητικός λαός τόλμησε να σηκώσει κεφάλι. Κι αφού δεν εννοούν να σας καταλάβουν, φτάνουν στην πολιτική σχιζοφρένεια να θέλουν να σας ανακαταλάβουν. Αλλά δε θα τους περάσει.»