28 Απριλίου 2014

Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ στο Ελληνικό όπου έχασε τη ζωή του ο 13χρονος

Παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής
 
Στο αστυνομικό τμήμα του Ελληνικού παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί ο διαχειριστής του λούνα παρκ, όπου την Κυριακή το απόγευμα ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού στο χώρο.

Υπενθυμίζεται πως το άτυχο αγόρι έπαιζε μαζί με την 9χρονη αδελφή του, η οποία νοσηλεύεται, στο λούνα παρκ. Συγκεκριμένα τα δύο αδελφάκια βρίσκονταν μέσα σε έναν φουσκωτό, με ήλιο, κύλινδρο που ήταν τοποθετημένος μέσα σε μια πισίνα (επίσης φουσκωτή). Κάποια στιγμή, λόγω των δυνατών ανέμων που φυσούσαν στην περιοχή, ο αέρας σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο στον οποίο βρίσκονταν τα δύο παιδιά και αφού έκανε μια «πτήση θανάτου», χτύπησε σε σιδεριές και προσγειώθηκε στο έδαφος σε απόσταση 30 μέτρων, περίπου, από τη φουσκωτή πισίνα.

Από χθες έχουν προσαχθεί τρία άτομα και διώκονται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες. Για τους τρεις υπεύθυνους του πάρκου, που συνελήφθησαν, σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και βαριές σωματικές βλάβες, όπως ανακοίνωσε της η Αστυνομία.