07 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ: Πάλι ρόμπα οι ΣΥΡΙΖΑίοι και τα πανηγύρια έγιναν κατήφεια αφού η 40χρονη δεν πέθανε λόγω φτώχειας και κρίσης όπως θα ήθελαν οι αδίστακτοι

Εδώ και 2 χρόνια αναπαράγουν συνεχώς ψευδείς ειδήσεις, είτε για 5.000-6.000 αυτοκτονίες, είτε για παιδιά που λυποθυμούν λόγω πείνας στο σχολείο, είτε για τους φοιτητές στη Λάρισα που πέθαναν λόγω μαγγαλιού και ο πατέρας του ενός δήλωσε ότι είχαν πετρέλαιο.... τελευταία σπέκουλα έκαναν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, ο ίδιος ο Σκουρλέτης, η επίσημη ιστοσελίδα της και από κοντά το δημοσιογραφικό σούργελο του MEGA, Μαρία Δεναξά, αποδίδοντας τον θάνατο 40χρονης στη Μυτιλήνη στη φτώχεια που προκάλεσε το μνημόνιο και δεν της επέτρεψε να αγοράσει φάρμακα...

Δείτε τι έγραψαν με μεγάλη τους ευχαρίστηση αυτοί που οι θάνατοι τρέφουν τη ματαιοδοξία τους






Διαβάστε τώρα και τι δήλωσε η αδερφή της άτυχης 40χρονης:

Λέσβος: "Η αδελφή μου πέθανε από παθολογικά αίτια (λόγω της ασθένειάς της) και όχι επειδή δεν είχε να αγοράσει φάρμακα λόγω κρίσης"

Διαψεύδει η συγγενής της 40χρονης, μητέρας δύο παιδιών που πέθανε την περασμένη βδομάδα στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, ότι ο θάνατος της συνδέεται με αδυναμία να πληρώσει τα φάρμακα της.
Σε δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ αναφερόταν πως 40χρονη γυναίκα ανήμπορη να πληρώνει τα φάρμακα για την υπέρταση απ’ την οποία έπασχε, «έσβησε» την Τρίτη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μετά από βαρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα ωστόσο με το LesvosPost.com, συγγενής της 40χρονης τηλεφώνησε στο τοπικό site και δήλωσε ότι δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα τα όσα γράφονται στο συγκεκριμένο άρθρο.

Όπως είπε θα κινηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες κατά της εφημερίδας και της δημοσιογράφου για τα «ψεύδη» που διασπείρουν.

Η συγγενής της γυναίκας, όπως αναφέρει το LesvosPost είπε πως η 40χρονη μητέρα δυο παιδιών είχε χρήματα για τα φάρμακα της, τα όποια έπαιρνε κανονικά, ενώ όπως είπε "τα ντουλάπια του σπιτιού της ήταν γεμάτα με τρόφιμα "ενώ τόνισε πως η 40χρονη απεβίωσε από παθολογικά αίτια που είχαν σχέση με την αρρώστια της και όχι από έλλειψη φαρμάκων.

Όπως γράφει το lesvospost, η συγγενής της 40χρονης δήλωσε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς της 40χρόνης με όσα γράφονται και θα ασκηθούν όλες οι νόμιμες ενέργειες για την σπίλωση του ονόματος της 40χρονης...