14 Απριλίου 2014

Πατριώτες του κ@λου ALERT!! Μας ψεκάζουν ενόψει εκλογών!! ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιοι πέρα από τις καταγγελίες, παρουσιάζουν και... ντοκουμέντα - Τελικά, μας ψεκάζουν ή όχι;

Δεν έχει τέλος η συζήτηση για το αν μας... ψεκάζουν ή όχι. Και ενώ οι περισσότεροι θεωρούν πως πρόκειται για ένα θέμα άνευ αντικειμένου, που αποτελεί έμπνευση μόνο για χιουμοριστικές συζητήσεις και πειράγματα, ορισμένοι επιμένουν να διακινούν τον ισχυρισμό περί ψεκασμών.

Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι οι ψεκασμοί όχι μόνο δεν έχουν σταματήσει, αλλά αυτές τις μέρες έχουν... εντατικοποιηθεί, χωρίς να ξεκαθαρίζουν αν η υποτιθέμενη αύξηση των ψεκασμών έχει σχέση με τις επικείμενες εκλογές ή τις άγιες ημέρες του Πάσχα.

Σε αυτόν τον ιδιαίτερο διάλογο, επίσης, κάποιοι πέρα από τις καταγγελίες, παρουσιάζουν και... ντοκουμέντα. Το πιο πρόσφατο αυτών είναι βίντεο που ανέβηκε το Σάββατο, 12 Απριλίου, στο YouTube. Σε αυτό με βάση την περιγραφή του φαίνονται chemtrails πάνω από τον Κορινθιακό Κόλπο την ώρα που πέφτει ο ήλιος.


Επιπλέον, με βάση... άλλα ντοκουμέντα, οι ψεκασμοί την Κυριακή, 13 Απριλίου, στην Αλεξανδρούπολη έδιναν και έπαιρναν, γεγονός που κάνει αρκετούς να πιστεύουν ότι πρόκειται για πραγματικότητα και όχι για κάποιο αστείο.