24 Απριλίου 2014

Άδωνις αφού γέλασε με κομμουνιστή του ΠΑΜΕ: «Ο Τσίπρας ξεβρακώθηκε από τον Ερντογάν»

Μίνι περιοδεία σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Έδεσσας πραγματοποιεί σήμερα ο Άδωνις Γεωργιάδης. Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το πρωί ο υπουργός υγείας, όπου λογομάχησε με έναν νοσηλευτή.

Ο εργαζόμενος στο νοσοκομείο διαμαρτυρήθηκε, γιατί δεν έχει υπογράφει η συλλογική σύμβαση εργασίας, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να του απαντά ειρωνικά, αν είναι με ειδική σύμβαση εργασίας στο νοσοκομείο και γιατί δεν έβαλε το πανό του ΠΑΜΕ.

"Δουλεύουμε χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Δεν μπορείτε να απαντήσετε ούτε η διοίκηση ούτε εσείς, γιατί δουλεύουμε με ελαστικές μορφές εργασίας", είπε ο εργαζόμενος στον υπουργό, ο οποίος απάντησε "γιατί δεν πήρατε το πανό του ΠΑΜΕ μαζί σας και ήρθατε μόνος σας;".

Δείτε τα βίντεο:



«Ο Τσίπρας ξεβρακώθηκε από τον Ερντογάν»

«Αυτό που έχει αποδειχθεί είναι πολύ απλό: Ο κ. Τσίπρας ο οποίος έλεγε ότι θα ξεβρακώσει την Μέρκελ, ξεβρακώθηκε από τον Ερντογάν», δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προσθέτοντας: «Αυτό δεν το περίμενε κανείς πριν από λίγο καιρό ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα θα πέσουν οι μάσκες για τον ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: