22 Απριλίου 2014

Θα κάνουν την Ιθάκη... Μονακό -Εντυπωσιάζουν οι μακέτες του μεγαλύτερου τουριστικού θερέτρου που θα χτιστεί στην Ελλάδα [εικόνες]

Σε θέρετρο το οποίο θα συγκαταλεχθεί στους τοπ προορισμούς του κόσμου, θέλει να κάνει την περιοχή της Ιθάκης στην οποία θα αναγείρει το πολυτελές της συγκρότημα Αυστραλιανός όμιλος επενδυτών.
Ηδη στην ιστοσελίδα της εταιρείας αναρτήθηκαν οι μακέτες του έργου και όπως φαίνεται από αυτές το συγκρότημα θα περιλαμβάνει βίλες, μαρίνες με δυνατότητα να υποδοχής 200 σκαφών (προβλέπεται ακόμη να μπορούν να δέσουν σε αυτή και κρουαζιερόπλοια), καθώς και γήπεδο γκολφ. Ουσιαστικά, δεν πρόκειται για μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, αλλά ένα πολυτελές θέρετρο που θα αποτελείται από ενοικιαζόμενα σπίτια-βίλες, ένα παραθαλάσσιο χωριό και φυσικά τις σουίτες.

Μόλις ολοκληρωθεί το ILIAD Resort τη διαχείρισή του θα αναλάβει κάποια εταιρεία που διαχειρίζεται ξενοδοχειακές μονάδες. Ηδη κάποιες από αυτές έχουν καταθέσει προσφορές για τη διαχείριση τμημάτων του θερέτρου.

Οι επενδυτές θέλουν να μετατρέψουν τη γωνιά αυτή της νοτίου Ιθάκης σε... Μονακό και υποστηρίζουν ότι όταν ολοκληρωθεί θα είναι απλά το μεγαλύτερο θέρετρο της Ελλάδας.


Πηγή φωτογραφιών: interportfolio.com