11 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ: Συνελήφθη πακιστανό ζώο για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση

Με Εισαγγελική Διάταξη, τα στοιχεία 45χρονου Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία της αποπλάνησης και ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, από το Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και τις 6-4-2014, είχε κατ’ επανάληψη ασελγήσει σε βάρος (2) ανηλίκων.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη. Ύστερα από σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 45χρονου Πακιστανού AHMAD IMTIAJ.

Η σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των αδικημάτων.

Στο πλαίσιο της έρευνας, απευθυνεται έκκληση σε οποικν γνωριζει σχετικα με τη δραση του 45χρονου Πακιστανου, να επικοινωνούν στο 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.