24 Απριλίου 2014

Τι στο διάολο; Κι αυτοί για να γελάνε τον έχουν; Ούτε για βουλευτή δεν τον εμπιστεύονται τον Σκουρλέτη

Τα… νεύρα του έχει το τελευταίο διάστημα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης και ο εκνευρισμός του αυτός δεν κρύβεται με τίποτα, λένε όσοι τον βλέπουν τακτικά. Κάποιοι άσπονδοι φίλοι του επιμένουν πως τα νεύρα του έχουν… ταπεινά κίνητρα και, συγκεκριμένα, ότι πίσω από όλα αυτά βρίσκεται ο διακαής του πόθος να μπει -έστω και από σπόντα- στα βουλευτικά έδρανα.

Και για να εξηγούμεθα: Η αρχική απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κατέλθουν υποψήφιοι ευρωβουλευτές η Σοφία Σακοράφα, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ο Δημήτρης Παπαδημούλης θα τους οδηγούσε υποχρεωτικά εκτός Βουλής και -κατά συνέπεια- θα αναπληρώνονταν από όσους ακολουθούσαν στο ψηφοδέλτιο.
Αν το αρχικό σενάριο επιβεβαιωνόταν, τότε θα έμπαιναν κατά σειρά στη Βουλή η Αννα Χατζησοφιά, η Φωτεινή Κούβελα και ο Πάνος Σκουρλέτης. Η δεύτερη απόφαση, όμως, να μη συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής -για να μη μείνει το κόμμα χωρίς κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο- στερεί από τον κ. Σκουρλέτη τη δυνατότητα να μπει στο Κοινοβούλιο, έστω και διά της τεθλασμένης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νυν εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τη θηριώδη προβολή του από τα Μέσα και την εύνοια της Κουμουνδούρου, εξελέγη μετά βίας… τέταρτος αναπληρωματικός στις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Προηγήθηκαν η Ελένη Αυλωνίτου και οι κυρίες Χατζησοφιά και Κούβελα, που οσονούπω μπαίνουν στη Βουλή, ενώ εκείνος φαίνεται πως θα περιμένει πολύ ακόμα… Είναι μετά να μην έχει νεύρα;