07 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Κεδίκογλου: Κατώτερος των περιστάσεων ο Μπαλτάκος

Κατώτερο των περιστάσεων χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, τον τέως Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης, Παναγιώτη Μπαλτάκο, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι η προειδοποίηση του Πρωθυπουργού ήταν σαφής: Όποιος δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, φεύγει από την κυβέρνηση.

«Αυτό που έκανε ήταν απαράδεκτο, γι' αυτό και απομακρύνθηκε από την κυβέρνηση.Το θέμα θεωρείται λήξαν. Αυτά πλέον είναι δουλειά της δικαιοσύνης», επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου.

Παράλληλα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος έστρεψε τα βέλη του κατά της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας: «Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι μίας εγκληματικής οργάνωσης, η οποία προσπαθεί να επιβάλει τη δική της ατζέντα, απειλώντας και εκβιάζοντας με προϊόντα εγκληματικών ενεργειών», υπογραμμίζοντας ότι η κυβέρνηση έχει μία πολύ σοβαρή αποστολή.

«Είμαστε στην καθοριστική φάση που η χώρα βγαίνει από την κρίση και πληθαίνουν τα σημάδια ότι η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να διακινδυνεύσει την πορεία της χώρας σε αυτή τη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: