28 Απριλίου 2014

Ο νέος εθνικός ήρωας των Σκοπίων και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Κούλογλου, κάνει μοντάζ και κοπτοραπτική στις δηλώσεις του!!

Απίστευτος ο γνωστός ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΡΙΖΑίος ο οποίος προσπαθεί να αλλοιώσει τις δηλώσεις που έκανε σε σκοπιανό ΜΜΕ!! Με δήλωσή του, που δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του απαντάει δήθεν στα όσα τον κατηγορεί η ΝΔ... χωρίς φυσικά να απαντήσει στο γιατί είπε το «σας αποκαλώ Μακεδονία – με το όνομά σας, όπως σας αποκαλεί όλος ο κόσμος», το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι δεν το είπε όπως το ξετρύπωσε η ΝΔ

Γράφει στην απάντησή του:

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της η Άννα Ασημακοπούλου αναφέρει πως «Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου σε συνέντευξη του σε ΜΜΕ των Σκοπίων λέει επί λέξει: «σας αποκαλώ Μακεδονία – με το όνομά σας» και  «το όνομα (Μακεδονία) είναι γελοία διαφορά που δημιούργησε ο Σαμαράς». Οι θέσεις που θα εκπροσωπήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή αναδεικνύονται συνεχώς από τους υποψήφιούς του. Και δυστυχώς είναι αντίθετες με τα εθνικά μας συμφέροντα».

Απαντώντας στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Άννας Ασημακοπούλου, ο Στέλιος Κούλογλου επισημαίνει: «Αυτό που πραγματικά δήλωσα στο δημοσιογράφο από τα Σκόπια είναι ότι το θέμα της ονομασίας διογκώθηκε ενώ θα έπρεπε από την αρχή να είχε λυθεί με έναν αμοιβαίο συμβιβασμό. Δήλωσα επίσης ότι υπεύθυνος για την διόγκωση του θέματος της ονομασίας είναι ο κ. Σαμαράς ο οποίος θέλησε να κάνει πολιτική καριέρα εκμεταλλευόμενος εθνικά ζητήματα. Η στάση αυτή του κ. Σαμαρά οδήγησε στη μεγαλύτερη διπλωματική ήττα της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Η ΝΔ δεν πρέπει να ανακινεί το Μακεδονικό γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί». 
Και στη συνέχεια πετάει την μπάλλα στην εξέδρα μιλώντας για τον Χριστόπουλο...

Για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ιδού τι είπε:


αν και για άλλη μια φορά θα μας πούνε ότι παρεξηγήθηκαν οι δηλώσεις τους και δεν είναι αυτό που νομίζουμε...