13 Απριλίου 2014

ΦΩΤΟ: Άρπαξαν τις ψιλές τους τα φασιστάκια ΠΑΜΕ-ΣΥΡΙΖΑ στην Ερμού και εξαφανίστηκαν....

Επεισόδια σημειώθηκαν στον πεζόδρομο της Ερμού όταν αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να διώξουν τους γραφικούς του ΠΑΜΕ που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές προκειμένου να μην επιτρέψουν στους πολίτες να κάνουν αυτό που θέλουν.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν στον πεζόδρομο από το ύψος της πλ.Συντάγματος μέχρι το την Καπνικαρέα, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα διαμαρτυρόμενοι για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.

Όπου γλέντι η Βασίλω ο Κωνσταντίνου του ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρώτος...






Χρησιμοποιώντας τα πανό, οι συγκεντρωθέντες στάθηκαν μπροστά από τις προσόψεις των καταστημάτων ενώ αλλά και στη μέση του πεζόδρομου.


Σύμφωνα με καταγγελίες καταναλωτών, στο κάτω μέρος της Ερμού, ομάδες αγνώστων εξαπέλυσαν φραστική επίθεση εναντίον πολιτών που κοιτούσαν βιτρίνες ενώ σε κάποιες περιπτώσεις έσπρωξαν πολίτες για να απομακρυνθούν από τα μαγαζιά. Μάλιστα, μετά την μικρή ένταση που δημιουργήθηκε αρκετά είναι τα καταστήματα που κατέβασαν ρολά.


Μπροστά στα καταστήματα βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις.




Όπως ανέφερε στη συγκέντρωση ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας Θάνος Βασιλόπουλος, υπάρχουν σήμερα εμποροϋπάλληλοι μέχρι και 15 μήνες απλήρωτοι ενώ η Κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων δεν αυξάνει το τζίρο αλλά προωθεί τον εργασιακό μεσαίωνα.

Ρεπορτάζ Λευτέρης Σουχάιμπ
newsit.gr