25 Απριλίου 2014

Όλα καλά με τον τουρκολάγνο Χριστόπουλο στον ΣΥΡΙΖΑ... απλά του είπαν να μη μιλάει πολύ για να ξεχάσουν οι μαλάκ@ς οι Έλληνες τις θέσεις τους

Έτσι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και μαγκιά του... όχι σαν τις κότες της ΝΔ που τρέχαν πανικόβλητοι να διώξουν τον Φαήλο μόλις τους το ζήτησαν...

Να μην διώξουν τον Δημήτρη Χριστόπουλο από το ευρωψηφοδέλτιο αλλά να τον «αποσύρουν» από το προσκήνιο και να στρέψουν την ατζέντα στο διακύβευμα των εκλογών όπως το έχει θέσει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος της Κουμουνδούρου αναβλήθηκε και το όνομα που απομένει για να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο θα αποφασισθεί και θα ανακοινωθεί από Δευτέρα.

Οσον αφορά το ζήτημα Χριστόπουλου θεωρείται λήξαν, με πηγές από την Κουμουνδούρου να τονίζουν ότι ουσιαστικά δεν τέθηκε ποτέ θέμα αποπομπής του από το ευρωψηφοδέλτιο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, έγιναν συστάσεις στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή να περιορίσει τις εμφανίσεις του και τις δηλώσεις του, έτσι ώστε να μην δίνεται εκ νέου τροφή στο ζήτημα που δημιουργήθηκε με τις δηλώσεις μετά την αποπομπή από το Ευρωψηφοδέλτιο της Ρομά Σουλεϊμάν Σαμπιχά.