22 Απριλίου 2014

Η «αρσενική Μπιρμπίλη» του Γιωργάκη που υιοθέτησε ο Τσίπρας και τα επιχειρηματικά συμφέροντα

Το ορφανό του Γιωργάκη Παπανδρέου τον οποίο ο μοιραίος για τη χώρα Πρωθυπουργός είχε παρκάρει στις Βρυξέλλες για να κάνει ως δώρο στη Μαρία Αρσένη επέλεξε ο… Αριστερός Αλέξης Τσίπρας για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η επιλογή του Κρίτωνα Αρσένη προκάλεσε εγκεφαλικό στον Παναγιώτη Λαφαζάνη ο οποίος θα αρχίσει να χτυπάει ενέσεις με αυτά που κάνει ο πρόεδρος Αλέξης. Γιατί οι οικολόγος της συμφοράς Κρίτων υπήρξε υμνητής της Μέρκελ θιασώτης του μνημονίου υπερασπιστής του Γερμανικού δόγματος και οι αντιστασιακές περγαμηνές του περιορίζονται αυστηρά στη… μάχη του έδωσε για την προστασία του κόκκινου τόνου.

Όπως λέει και ο αγανακτισμένος Πάνος Λαφαζάνης πρόκειται για μια αρσενική Τίνα Μπιρμπίλλη την οποία φορτώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει να καλοπερνάει στις Βρυξέλλες και να δίνει μάχες για τον κόκκινο τόνο.

Βέβαια η διαδρομή του κυρίου Κρίτωνα έχει και πολλές γκρίζες ζώνες. Γιατί αυτός ο κύριος βρίσκεται πίσω απ’ τη ΜΚΟ των Βρυξελλών που νοίκιαζε τραμπούκους και τους έστελνε στις Σκουριές για να μπλοκάρουν τις εργασίες της εταιρείας Ελληνικός Χρυσός.

Ο Κρίτων επιχείρησε με κάθε τρόπο να ματαιώσει την επένδυση αφού ως αργόσχολος των Βρυξελλών και ορφανό του Γιωργάκη πιστεύει ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται ανάπτυξη αλλά τα ζητήματα θα λυθούν με την προστασία του κόκκινου τόνου.

Βέβαια εντελώς τυχαία την εκστρατεία κατά της εταιρείας ελληνικός χρυσός χρηματοδοτούμε μέσω ΜΚΟ ανταγωνίστρια πολυεθνική εταιρείας που δεν ήθελε τους Καναδούς στο κόλπο.

Μήπως τελικά η επιλογή του Κρίτωνα στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την τακτοποίηση των ορφανών του Γιωργάκη αλλά εξυπηρετεί βρώμικα επιχειρηματικά συμφέροντα…

lykavitos.gr/archives/102294