27 Απριλίου 2014

Ποιος να το φανταζόταν!!!! Ο ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Κούλογλου, αποκαλεί στα Σκόπια «Μακεδονία»

Σφοδρή αντίδραση  από τη ΝΔ προκαλεί η αναφορά του δημοσιογράφου και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, για τα περί «Μακεδόνων» σε Σκοπιανά ΜΜΕ.

«Οι θέσεις που θα εκπροσωπήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωβουλή αναδεικνύονται συνεχώς από τους υποψήφιούς του. Και δυστυχώς είναι αντίθετες με τα εθνικά μας συμφέροντα…», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Άννα Ασημακοπούλου, προσθέτοντας ότι:

O υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ των Σκοπίων http://www.independent.mk/articles/3093/Greek+Journalist+Stelios+Kouloglou+Naming+Row+is+Ridiculous+Dispute) λέει επί λέξει: «σας αποκαλώ Μακεδονία – με το όνομά σας» και «το όνομα (Μακεδονία) είναι γελοία διαφορά που δημιούργησε ο Σαμαράς».

«Επίσης ο γνωστός υποψήφιος Ευρωβουλευτής Δ. Χριστόπουλος ζητάει σήμερα (ΒΗΜΑ) να αποκαλούνται ως «τουρκικά» τα σωματεία της μειονότητας στην Θράκη… Είναι θλιβερό, ένα Ελληνικό κόμμα να υποστηρίζει θέσεις, τόσο βλαπτικές για την εξωτερική πολιτική της χώρας…», καταλήγει η κ. Ασημακοπούλου