28 Απριλίου 2014

Στέγη στο "Ε" βρίσκει ο Μαλέλης... προφανώς τον πληρώνουν καλύτερα τον Κνίτη

Διαπραγματεύεται και την εξαγορά του zoom
 
Η τεταμένη ατμόσφαιρα στον ΣΚΑΪ εντείνεται περισσότερο και οι φήμες περί αποχώρησης του Σταμάτη Μαλέλη όλο και φουντώνουν. Και ενώ οι αναφορές για τις κακές σχέσεις Ευαγγελάτου - Μαλέλη έδιναν κι έπαιρναν, έρχεται να προστεθεί άλλο ένα σενάριο, που θέλει τις σχέσεις του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης να βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και με...
την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, Σία Κοσιώνη. Αυτό γιατί εδώ και χρόνια ήταν ξεκάθαρη η επιθυμία του να συνεργαστεί με την Ελλη Στάη, για την οποία μιλούσε με τα καλύτερα λόγια σε κάθε του συνέντευξη. Μια επιθυμία που δεν έκανε πραγματικότητα στο Star, όπου βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα, και ευελπιστούσε να το καταφέρει στον ΣΚΑΪ. Κάτι που, όπως είναι αναμενόμενο, ενόχλησε τη Σία Κοσιώνη, μιας και με την έλευση της Στάη θα έχανε την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ. Ο Γιάννης Αλαφούζος, που στηρίζει τη Σία Κοσιώνη, καθώς έχει σταθεί επάξια στο δελτίο ειδήσεων, έχει έρθει σε ρήξη με τον Στ. Μαλέλη, που με τις επιλογές του έχει φέρει αναστάτωση και δυσαρέσκεια στο κανάλι. Το νέο σενάριο που ακούγεται έντονα στους διαδρόμους και που το ενισχύουν και φήμες είναι ότι και από την πλευρά του ο Στ. Μαλέλης είναι φανερά ενοχλημένος, ενώ ήδη συζητά με το «Ε» προκειμένου να αναλάβει εκεί διευθυντική θέση.

Ούτως ή άλλως, το συγκεκριμένο κανάλι έχει βλέψεις ανόδου και προσπαθεί να μπει για τα καλά στα πράγματα και μια συνεργασία μαζί του θα ήταν ό,τι καλύτερο. Στα σενάρια αυτά έρχεται να προστεθεί, αν και εφόσον κλείσει η συμφωνία, και η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία θα τον ακολουθήσει, μιας και η συνεργασία της με το Star πρόκειται να ολοκληρωθεί και η ίδια αποτελεί «παιδί» του, καθώς είναι ο άνθρωπος που την επανέφερε στα media. Τι μέλλει γενέσθαι θα δείξει… Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο Στ. Μαλέλης έχει ήδη κάνει μια πρώτη κουβέντα με το αφεντικό του «Ε», Φίλιππο Βρυώνη, και για τον τηλεοπτικό σταθμό zoom. Κάποιοι λένε ότι ο διευθυντής του Αλαφούζου εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο εξαγοράς του συγκεκριμένου καναλιού.