07 Απριλίου 2014

«Δεν είμαι με τον Κασιδιάρη»

«Δεν αντέχω άλλο να με βαράνε. Σκέφτομαι σοβαρά να κινηθώ νομικά», δηλώνει στο «S» η Δήμητρα Αλεξανδράκη..

Αστραψε και βρόντηξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη μετά τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ηλία Κασιδιάρη. Η πρώην παίκτρια του «Next Τop Μodel» ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πώς της «χρέωσαν» μια τέτοια σχέση, ενώ σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων.
Πριν από λίγες μέρες, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις της στην Εκθεση Γούνας, ενώ τον επόμενο μήνα θα ετοιμάσει ξανά τις βαλίτσες της για το εξωτερικό. 


Φανερά εκνευρισμένη, αλλά και απογοητευμένη από μερίδα των ΜΜΕ, μιλώντας στο «Secret» ξεκαθάρισε πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη. «Είναι προϊόν μυθοπλασίας όλο αυτό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω… Δεν τον ξέρω τον Κασιδιάρη. Οταν ενημερώθηκα για το τι έγραφαν, έπαθα σοκ», μας εξηγεί, ενώ συνεχίζει λέγοντας τι είναι αυτό που την ενόχλησε πιο πολύ: «Δεν είναι ότι μου χρεώνουν κάτι στα ερωτικά μου, αυτό άλλωστε έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν, αλλά ότι με στιγματίζουν πολιτικά. Είμαι έξαλλη μαζί τους…». Η Δήμητρα επιμένει πως δεν έχει πάρε-δώσε με τον εκπρόσωπο Τύπου της Χ.Α. και πως όλα αυτά περί συνάντησής τους σε πάρτι είναι «μπαρούφες». Και φυσικά διαψεύδει κατηγορηματικά πως την έχει επισκεφτεί σε κλινική όπου νοσηλευόταν στο παρελθόν.


ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ. Προσπάθησε μετά από το δημοσίευμα να επικοινωνήσει μαζί του; «Πώς να τον βρω; Πώς να επικοινωνήσω; Με το περιστέρι; Να του στείλω γράμμα; Αφού σας είπα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο» δηλώνει κατηγορηματικά.
Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που διαψεύδει μια υποτιθέμενη σχέση, καθώς στο παρελθόν αρκετές φορές έχει «χρεωθεί» διάφορα αρσενικά: «Με έχουν παντρέψει με ποδοσφαιριστές, με πολιτικούς, με διάφορους. Κάθε φορά τα ίδια… Δεν αντέχω άλλο να με “βαράνε”! Πραγματικά, δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό» δηλώνει έξαλλη, αλλά και απογοητευμένη με εκείνους που τη «χτυπούν». Η Δήμητρα δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια… Αυτή την περίοδο εργαζόταν εντατικά, οπότε το μυαλό της δεν μπορούσε να σκεφτεί καθαρά τα όσα έγιναν. Ομως, όπως παραδέχτηκε, μόλις χαλαρώσει λίγο από τα επαγγελματικά της, θα απευθυνθεί σε δικηγόρο: «Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά… Θέλω να ηρεμήσω και να δω τι μπορώ να κάνω. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό και, αν δεν το κάνουν μόνοι τους, θα τους αναγκάσω εγώ. Θα απευθυνθώ σε δικηγόρο και θα έχουμε και συνέχεια» δηλώνει στο «Secret»!



Nέος έρωτας

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν θέλει να μιλάει για τα προσωπικά της, όμως αναγκάζεται, αφού πρέπει να διαφυλάξει τη σχέση της. «Δεν είμαι μόνη μου. Εχω σχέση και όλο αυτό μου κάνει πολύ κακό. Κάποιοι απλά δεν το καταλαβαίνουν». Η Δήμητρα δεν θέλησε να μιλήσει για τον άνδρα που είναι στη ζωή της. Αλλωστε, από τότε που έγινε γνωστή επιλέγει ή να κάνει μακροχρόνιες σχέσεις ή να είναι μόνη της. Ο πρώτος της έρωτας λεγόταν Διονύσης και μαζί του έμεινε για πέντε ολόκληρα χρόνια. Ο επόμενος ήταν ο Διονύσης Μακρής. Αν και πολλοί πίστευαν πως επρόκειτο απλά για ένα επιπόλαιο φλερτ, εκείνοι τους διέψευσαν, αφού η σχέση τους κράτησε ενάμιση χρόνο. Επόμενος ερωτικός σταθμός, ένας Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, με τον οποίο έκαναν και business. Ανοιξαν ένα μαγαζί στην Κύπρο, αλλά λίγο καιρό μετά η Δήμητρα το άφησε, καθώς έπρεπε να επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της στην Αθήνα. Σήμερα δηλώνει ξανά ερωτευμένη, όμως δεν θέλει να το μοιραστεί με κανέναν: «Είναι κάτι που αφορά εμένα και πραγματικά με όλα αυτά που γίνονται θέλω να το κρατήσω για μένα! Αν όλα πάνε καλά, ή αν θελήσω να το μοιραστώ με τον κόσμο, τότε θα μιλήσω γι’ αυτό…».

Της Σπυριδούλας Τριάντου,
ένθετο «Secret», εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.