07 Απριλίου 2014

Νέα επίθεση Ιωαννίδη σε Τζιτζικώστα

Αφορμή αυτή τη φορά το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης
 
Μετά την ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στην ημερίδα για το Λιμάνι Θεσσαλονίκης, στην οποία ανακοίνωσε ότι το έργο της σιδηροδρομικής σύνδεσης των εγκαταστάσεων του Ο.Λ.Θ., ο Συνδυασμός "Περιφέρεια- Πρωταθλήτρια" του Γιάννη Ιωαννίδη εξαπέλυσε νέα επίθεση σε βάρος του Περιφερειάρχη, με την οποία σημειώνει τα εξής:

"Όλοι γνωρίζουν (;) ότι η μελέτη για το συγκεκριμένο έργο εκπονείται ήδη από την ΕΡΓΟΣΕ. Άλλωστε όλα τα σιδηροδρομικά έργα της Βόρειας Ελλάδας βρίσκονται σε πρώτη προτεραιότητα για την Κυβέρνηση. Επίσης όλοι γνωρίζουν (;) ότι η ένταξη του έργου σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα δεν αφορά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τα Υπουργεία Υποδομών και Ανάπτυξης έχουν την ευθύνη αυτή. Αυτό ισχύει για κάθε περίπτωση μεγάλου έργου όπως επίσης γνωρίζουν (;) όλοι οι εμπλεκόμενοι.

Συνεπώς: ή ο απερχόμενος Περιφερειάρχης γνωρίζει την πραγματικότητα και επιχειρεί να παραπλανήσει τους πολίτες με παλαιοκομματικό τρόπους και ανεδαφικές «δεσμεύσεις», «Θα» και «εξαγγελίες»...

Ή αγνοεί την πραγματικότητα και τις αρμοδιότητες που έχει η Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας, οπότε η παρουσία του είναι ανεπαρκής.

Είτε συμβαίνει το πρώτο είτε το δεύτερο, ισχύει (δυστυχώς) η παρατήρηση που κάναμε στην προχθεσινή μας ανακοίνωση. Δεν χρειαζόμαστε άλλους παλαιοκομματικούς αδιάβαστους παρατηρητές και σχολιαστές, ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους που διεκδικούν, πιέζουν και φέρνουν αποτελέσματα".