14 Απριλίου 2014

Αυτός είναι ο σύντροφος της Βούλας Παπαχρήστου -Περιμένει το παιδί του [εικόνες]

O 24χρονος Λάζαρος Χαριτωνίδης, είναι ο νέος σύντροφος της τριπλουνίστριας Βούλας Παπαχρήστου και πατέρας του παιδιού που θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μιλώντας στην ιστοσελίδα gazzeta.gr παραδέχθηκε ότι περιμένουν με την πρωταθλήτρια τον καρπό του έρωτά τους, τονίζοντας, παράλληλα, ότι... η πρωταθλήτρια του τριπλούν δεν πρόκειται να εγκαταλείψει οριστικά τους στίβους και ότι θα επιστρέψει μόλις γίνει μητέρα.

O νεαρός ποδοσφαιριστής έπαιζε στον ΟΦΗ, αλλά έανς πολύ άσχημος τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε για πολλούς μήνες εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων. Οπως είπε ο ίδιος μιλώντας στον αθλητικό ιστότοπο είναι πλέον καλά μετά τον τραυματισμό του, ελεύθερος από συμβόλαιο μετά την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ και έτοιμος για τις επόμενες κινήσεις τους για έναν καλό σύλλογο την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Σημειώνεται ότι η Βούλα Παπαχρήστου είναι η αθλήτρια του τριπλούν που τον Αύγουστο του 2012 είχε προκαλέσει σάλο αντιδράσεων, λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, με ένα άκρως ρατσιστικό tweet, που είχε προκαλέσει και τον αποκλεισμό της από τους αγώνες, ενώ είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη.