05 Απριλίου 2014

Κρανιδιώτης: Η Αριστερά θέλει ισχυρή τη Χρυσή Αυγή

Το μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Φαήλος Κρανιδιώτης, μίλησε στον RealFM με αφορμή τις πιέσεις που δέχεται ο κ. Σαμαράς να μην τον τοποθετήσει στο ευρωψηφοδέλτιο.
«Κανένας δεν μπορεί να επιβάλει στη μεγάλη ελεύθερη παράταξη και τον αρχηγό της, το ποιους υποψηφίους θα έχει στο ψηφοδέλτιό της. Πιστεύω θα είμαι στο ευρωψηφοδέλτιο. Δεν υπάρχει κανένα θέμα, με τον τρόπο τον οποίο προσπαθούν να το θέσουν κάποιοι», σχολίασε αρχικά ο κ. Κρανιδιώτης και συνέχισε:

«Η αριστερά και ένα κομμάτι του ΠΑΣΟΚ, προσπαθούν να επαναφέρουν μια ολόκληρη ατζέντα, βαφτίζοντας οποιαδήποτε Εθνική φωνή, ιδέα πατριωτική, ως ρατσιστική ή χρυσαυγήτικη.

Λένε ότι επειδή εκφράζω πατριωτικές απόψεις, άρα κι εγώ είμαι ακροδεξιός. Όποιος έχει σαφής, ξεκάθαρες πατριωτικές θέσεις, είναι ακροδεξιός», πρόσθεσε.

«Υπάρχει από τη μια η ηγεσία, η οποία είναι εθνικοσοσιαλιστές, πιστεύουν στον ολοκληρωτισμό, στη βία του πεζοδρομίου και υπάρχουν από την άλλη οι ψηφοφόροι, που κάνουν μια λάθος επιλογή, αλλά δεν υπάρχουν 500.000 Έλληνες θαυμαστές του Χίτλερ», σχολίασε ακόμα και συνέχισε:

«Η αριστερά, το κάνει κουτοπόνηρα γιατί τη θέλουν ισχυρή τη Χρυσή Αυγή. Γιατί αν η Νέα Δημοκρατία, χάσει τις επόμενες εκλογές με μία έστω ψήφο διαφορά που θα είναι κάποιος που επέλεξε Χρυσή Αυγή, θα πάρουν το μπόνους των 50 εδρών».

Πηγή: ysterografa.gr