14 Απριλίου 2014

Πέθανε ο ορισμός του πρασινοφρουρού, δημοσιογράφος και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Γαργαλάκος

Επική η προπαγάνδα του από το Κανάλι 29 στη νυχτερινή εκπομπή "επι του πιεστηρίου", στις αρχές της δεκαετίας του 90...

Εφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Γαργαλάκος. Ηταν γνωστός για την αντιδικτατορική του δράση κατά τη διάρκεια της χούντας, ως στέλεχος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος.

Υπήρξε γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πειραιά, μέλος της Επιτροπής Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ και υπεύθυνος έκδοσης του περιοδικού της «ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ».

H κηδεία του Μιχάλη Γαργαλάκου θα γίνει τη Μεγάλη Τρίτη στις 13:30 στο Γ' Νεκροταφείο Αθηνών.

«Εδωσε αγώνες για τη Δημοκρατική Παράταξη στις πιο δύσκολες στιγμές της»

Τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του έστειλε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο σε σχετική ανακοίνωση έκανε λόγο για ένα στέλεχος του κόμματος «που έδωσε αγώνες για τη Δημοκρατική Παράταξη στις πιο δύσκολες στιγμές της, καταγράφοντας παράλληλα μια σημαντική δημοσιογραφική πορεία που την διέκρινε το ήθος, η αξιοπρέπεια και η εντιμότητα. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του» αναφέρεται συγκεκριμένα.

Η πρόωρη απώλεια του γνωστού δημοσιογράφου Μιχάλη Γαργαλάκου προκάλεσε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.

«Ξεχώρισε για το πάθος του για το ραδιόφωνο»

«Ο Μιχάλης Γαργαλάκος ξεχώρισε για το πάθος του για το ραδιόφωνο, ενώ υπηρέτησε για πολλά χρόνια ως δημοσιογραφικό στέλεχος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Στους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια» αναφέρει σε ανακοίνωση ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Σίμος Κεδίκογλου.