25 Απριλίου 2014

Ακροδεξιοί για κλάματα: Πώς οι Γερμανοί νεοναζί γελοιοποιήθηκαν με μια πορνοστάρ και μια τούρτα [εικόνες]

Το ναζιστικό κόμμα της Γερμανίας (NPD), μια οργάνωση ρατσιστική, εναντίον των μεταναστών και αντισημητική, περνάει μια περίεργη φάση όπου το ένα σκάνδαλο (σεξουαλικό) έρχεται μετά το άλλο.

Αφού άντεξε σε διάφορες απόπειρες απαγόρευσή του σε μια Γερμανία όπου το να υποστηρίζεις ανοιχτά την ναζιστική ιδεολογία απαγορεύεται από τον νόμο, τρώγεται τώρα από τα δικά του εσωτερικά προβλήματα.
Το σκάνδαλο με την πορνοστάρ Ινα Γκρολ
Στα τέλη Μαρτίου, η οργάνωση προκάλεσε σάλο με την υπόθεση Ινα Γκρολ, πρώην Κίτι Μπλερ, μια πρώην πορνοστάρ που εγκατέλειψε το επάγγελμα για να εκπροσωπήσει το ναζιστικό κόμμα. Ομως σε ένα κόμμα το οποίο αποτελείται κυρίως από άνδρες με τατουάζ και ξυρισμένα κεφάλια, αυτό ήταν πρόκληση. Η Ινα Γκρολ είχε επιτυχία και έστελνε παντού μηνύματα μέσω facebook εναντίον των μεταναστών. Αλλά η οργάνωση την απέρριψε τελικά όταν αποκαλύφθηκε ότι η Ινα είχε συμμετάσχει σε σκηνές σεξουαλικού περιεχομένου με μαύρους ηθοποιούς!




Το σκάνδαλο της τούρτας-πέος

Μόλις έκλεισε αυτό το σκάνδαλο ξεπρόβαλε ένα άλλο το «Peniskuchen-Affäre». Ο γενικός γραμματέας του κόμματος Πέτερ Μαρξ (νούμερο δύο στην ιεραρχία του κόμματος) παραιτήθηκε όταν δημοσιεύτηκε φωτογραφία του με μια τούρτα γενεθλίων σε μορφή πέους. Ο Μαρξ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην είσοδο της Ινα Γκρολ στο νεοναζιστικό κόμμα, η οποία Ινα ήταν μαζί του στο πάρτι με την τούρτα-πέος.
Παρά την παραίτησή του ο Μαρξ δηλώνει ότι δεν έχει τίποτα να προσάψει στον εαυτό του: «Δεν θα απαγορεύσω, κιόλας, στον εαυτό μου να κάνει παρέα με τον έναν ή τον άλλο» δήλωσε στο ράδιο Europe1.
Ο επικεφαλής του κόμματος Εντο Πάστορς αποκάλεσε την φωτογραφία με την τούρτα-πέος «αηδιαστική».
Το διπλό σκάνδαλο του ακροδεξιού κόμματος δείχνει ότι δεν είναι απαραίτητο να τους απαγορεύσεις, τα καταφέρνουν άσχημα και μόνοι τους.




Αυτός είναι ο νεοναζί που παραιτήθηκε:


Οι νεοναζί ανήρτησαν την φωτό με τον τίτλο «Είναι εθνικισμός όχι σέξι» θέλοντας προφανώς να πουν ότι η τούρτα ήταν αλληγορική.