30 Απριλίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα

Έντονη κριτική στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο πρόεδρος του «Ποταμιού», Σταύρος Θεοδωράκης, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Star, τόνισε την ανάγκη μείωσης της χρηματοδότησης των κομμάτων για την προεκλογική μάχη, υπερασπιζόμενος το μοντέλο πάνω στο οποίο στηρίχθηκε η γέννηση του Ποταμιού.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε ότι θα κάνει τον προεκλογικό του αγώνα μέχρι τις εκλογές με 100.000 - 120.000 ευρώ, επισημαίνοντας ότι τα υπόλοιπα κόμματα θα μοιραστούν 4,2 εκατ. ευρώ για τις προεκλογικές τους δαπάνες.

Όπως είπε, το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα κοστίζει έξι φορές από το μέσο όρο του πολιτικού συστήματος της Ευρώπης, παραδεχόμενος, ωστόσο ότι τα κόμματα πρέπει να παίρνουν μία ελάχιστη επιχορήγηση από το κράτος.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του «Ποταμιού» υπογράμμισε ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε την Μέρκελ ούτε την παγκόσμια επανάσταση. «Θέλουμε να αλλάξουμε τώρα τη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τα βίντεο από το Star: