30 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΑ: Ο Κασιδιάρης παρουσίασε τώρα επιστολή ανώνυμου δικαστή, κάνοντας λόγο για πολιτική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη

Νέες απειλές εκτόξευσε από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς παρουσίασε επιστολή δικαστικού, ο οποίος έκανε λόγο για πολιτικές παρεμβάσεις στον ρόλο της Δικαιοσύνης.

Ειδικότερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ακροδεξιού κόμματος, παρουσίασε μια επιστολή ανώνυμου δικαστή ο οποίος αναφέρει ότι η Ιωάννα Κλάπα γνώριζε δέκα ημέρες πριν ορισθεί, ότι θα της δώσει την υπόθεση ο Χαράλαμπος Αθανασίου.
Στην επιστολή, μάλιστα, φέρεται η κυρία Κλάπα να έχει αναφέρει ότι «Θα τους χώσω όλους μέσα».

Παράλληλα ο δικαστικός μιλάει και για τα ανώτατα στελέχη του Αρείου Πάγου, Σιμιτσή και Θάνου τονίζοντας ότι η Σιμιτσή έχει τοποθετηθεί από τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης για να «ελέγχει και να ρουφιανεύει» τις άλλες δύο, ενώ οι δύο αυτές γυναίκες φέρεται να υποστηρίζουν σε διάφορα δικαστήρια της χώρας ότι είχαν μυστική συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά και ότι ο Χαράλαμπος Αθανασίου ετοιμάζει τη δίκη της Χρυσής Αυγής η οποία θα είναι «σούπερ τηλεοπτικό σόου».


Δεν απάντησε ο Αθανασίου -Αρση ασυλίας για άλλους τέσσερις
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, πάντως, δεν θέλησε να απαντήσει στο νέο παραλήρημα του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ, λίγη ώρα αργότερα, το αίτημα των εισαγγελικών αρχών για την άρση ασυλίας τεσσάρων ακόμη βουλευτών έγινε δεκτό.

Ετσι, με την ψήφο 213 βουλευτών, οι οποίοι είπαν «υπέρ» της άρσης, οι Αντώνης Γρέγος, Πολύβιος Ζησιμόπουλος, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, αναμένεται να βρεθούν σύντομα ενώπιον της Δικαιοσύνης.