30 Απριλίου 2014

Πάγκαλος για Τσίπρα: Να αποφύγει και τα άλλα ντιμπέιτ, γιατί θα γίνει ρεζίλι

Σε νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Σχολιάζοντας με σκληρή γλώσσα την απουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από το ευρω-ντιμπέιτ, τον συμβούλευσε να μην πάει σε κανέναν, προκειμένου να μην γίνει ρεζίλι.

«Ηταν σαν να με ρωτούσατε γιατί δεν πήγε ο Μανδραϊκός στον τελικό του Champions League να παίξει με τη Ρεάλ. Ή, για να πάρω όρους από το μπάσκετ, η ταχύτητα που άλλαζαν τα θέματα ως πάσες ήταν καίρια», είπε ο κ. Πάγκαλος σχολιάζοντας την απουσία του κ. Τσίπρα, ενώ πρόσθεσε πως ήταν θέματα που δεν είχαν τεθεί ποτέ στην Ελλάδα και πρόσθεσε: «Δεν μιλάω μόνο εναντίον του κ. Τσίπρα, αλλά και εναντίον των άλλων κομμάτων και σχηματισμών και της πνευματικής τάξης της χώρας και βεβαίως και εναντίον μας».

Σημειώνοντας πως αφού αγνοεί ο ίδιος- που ασχολείται με τα ζητήματα της Ευρώπης- τα εν λόγω θέματα, τότε θα τα αγνοούν και άλλοι, σχολίασε ότι ο κ. Τσίπρας «πολιτεύεται συνήθως σε ένα επίπεδο πρώτης σελίδας εφημερίδων». Μάλιστα, τόνισε ότι καλώς δεν πήγε ο κ. Τσίπρας στο ντιμπέιτ, καθώς ο λόγος εκεί δίδεται εκ περιτροπής και όλοι θα έπρεπε να παίρνουν θέση.

«Καλά έκαναν οι σύμβουλοί του και δεν τον έστειλαν εκεί και καλά θα κάνει να αποφύγει και τα άλλα ντιμπέιτ, γιατί θα γίνει ρεζίλι αναπόφευκτα», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε: «Είμαι σίγουρος ότι στο ντιμπέιτ αυτό, με την ταχύτητα που έγινε και με τις έννοιες που περιλάμβανε, ο κ. Τσίπρας δεν είχε τίποτα να πει και δεν θα μπορούσε να πει τίποτα. Οχι γιατί δεν ξέρει γλώσσες -που δεν ξέρει, δηλαδή -όχι γιατί δεν είναι συνομιλητής κάποιου επιπέδου, αλλά γιατί δεν έχει σχέση με τα θέματα. Είναι εντελώς αδαής».