09 Απριλίου 2014

ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ: Ενημέρωσαν με sms τον Ηλιόπουλο όταν χτύπησαν Πακιστανό με αυτοκίνητο-Ψιλοδιαψεύδει ο ίδιος

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δράση των χρυσαυγιτών και την νοοτροπία τους. Ενα μήνυμα που ανακτήθηκε από το κινητό τηλέφωνο του προφυλακισμένου βουλευτή Ηλιόπουλου και προέρχεται από άγνωστο στις αρχές πρόσωπο, με παραλήπτη τον βουλευτή είναι ενδεικτικό του τρόπου σκέψης και δράσης τους.

«Σου έστειλα το ρεμίξ. Σου άρεσε; Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα, την ώρα που έψαχνε τα σκουπίδια το βράδυ».

Την ίδια ώρα η ανάκριση που έχουν ανοίξει οι εφέτες Κλάπα και Δημητρόπουλου ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες με τις απολογίες 2 εμπλεκομένων στην επίθεση στο Κοινωνικό Στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη ,ενώ ένταλμα εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων για την επίθεση, ο οποίος κλήθηκε σε απολογία αλλά δεν εμφανίστηκε.
Την ερχόμενη εβδομάδα απολογούνται συμπληρωματικά , ο Γιώργος Ρουπακιάς , δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και ο φερόμενος ως συνεργός του Γ. Καζαντζογλου.

Αμέσως μετά οι εφέτες θα στείλουν κλήσεις σε απολογία σε όσους βουλευτές για τους οποίους η Βουλή αποφασίσει την άρση της ασυλίας, στους οποίους η δικαιοσύνη αποδίδει κατά περίπτωση τα αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων και εκρηκτικών για την προμήθεια της εγκληματικής ομάδας.

Η απάντηση του Ηλιόπουλου για το μήνυμα-σοκ

Γελοία χαρακτηρίζει ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη δράση των χρυσαυγιτών, μεταξύ των οποίων και το γραπτό μήνυμα που έστειλε άγνωστος προς τον προφυλακισμένο βουλευτή.

"Είναι πραγματικά για γέλια τα νέα "συγκλονιστικά" ντοκουμέντα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και με τα οποία επιχειρούν οι λασπολόγοι των ΜΜΕ να πείσουν για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης.

Ένα ηλεκτρονικό μήνυμα που ισχυρίζονται ότι δέχθηκα από άγνωστό παραλήπτη πριν δύο χρόνια θεωρείται από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων ως αποκαλυπτικό στοιχείο «εγκληματικής δράσης». Κατά την ίδια λογική γιατί δεν θεωρούνται συνεργάτες του καταδικασμένου τρομοκράτη δολοφόνου Τάσου Θεοφίλου οι Δούρου και Στρατούλης που ήταν διαδικτυακοί του φίλοι;

Για την ιστορία ενημερώνω ότι διαθέτω τρεις διαφορετικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς και δέχομαι καθημερινά δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από αγνώστους. Οι εν λόγω ηλεκτρονικοί λογαριασμοί είναι δημοσιευμένοι στο διαδίκτυο και γνωστοί στο πανελλήνιο" αναφέρει ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος σε δήλωσή του.

"Προφανώς οι ρουφιάνοι που παρακολουθούν τα τηλέφωνα της φυλακής, άκουσαν για την σχεδιαζόμενη αίτηση αποφυλάκισης μου και προσπαθούν να δημιουργήσουν μέσω των φερεφώνων τους ένα νέο κύμα λάσπης προς το πρόσωπο μου και την Χρυσή Αυγή.

Έχουν πανικοβληθεί και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις μετά την δημοσιοποίηση της ομολογίας Μπαλτάκου. Τους διαμηνύω πως ό,τι και να κάνουν ο Μάιος έρχεται και σύντομα θα δίνω ελεύθερος τις αρμόζουσες απαντήσεις" προσθέτει.