23 Μαΐου 2014

ΚΛΑΙΩ με το εξώδικο Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑίο: Σας συγχαίρω που είστε τίμιος επαγγελματίας... με 1,5 εκ εισόδημα, πισίνα και κότερο

Λίγο το προεκλογικό κλίμα, λίγο οι αλλαγές στη φαρμακευτική πολιτική που αλλάζουν και πάλι το ποσοστό κέρδους των φαρμακοποιών αλλά και τον τρόπο που εργάζεται ο κλάδος τα τελευταία χρόνια, κάνει τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον πρόεδρο του ΦΣΑ (που χάνει τη μάσα) να …ανταλλάσσουν εξώδικα με τον Άδωνι να ειρωνεύεται τον ΣΥΡΙΖΑίο.

Τα τελευταία 24ωρα ο Άδωνις ξεσκέπασε τον Λουράντο που το έτος 2010 δήλωσε με τη σύζυγό του εισόδημα 1,5 εκ ενώ διαθέτει πισίνα και κότερο... όπως η γριούλα δηλ. την οποία δήθεν σκέφτεται.

Αυτά ήταν φυσικά αρκετά για να ξεκινήσει η ανταλλαγή εξωδίκων. Ο Κώστας Λουράντος με εξώδικό του στον Άδωνι Γεωργιάδη τον καλούσε να αποσύρει τις κατηγορίες διαφορετικά θα προσφύγει στη δικαιοσύνη. Με δικό του εξώδικο απαντά και ο υπουργός Υγείας που επαναλαμβάνει τα περί …κότερων, σπιτιών.

Όπως αναφέρει σε εξώδικο του ο κ.Γεωργιάδης:

«Προφανώς κ. Πρόεδρε αν κριτήριο της διαπλοκής είναι ο τζίρος θα ήσασταν ύποπτος κατά τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας. Αντιθέτως το Πανελλήνιο γνωρίζει και εγώ κατηγορηματικά δηλώνω ότι είστε τίμιος επαγγελματίας για τον οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο διαπλοκής με εταιρεία και συνέβη, λόγω της σκληρής δουλειάς του και μόνο, να έχει αποκτήσει σπίτι στην Σαρωνίδα με πισίνα και κότερο 15 μέτρων, αμφοτέρων νομίμως δηλωθέντων στην φορολογική σας δήλωση.

Ξεκαθαρίζω ότι εγώ ως δεξιός, αν και εσείς με αποκαλείτε γυρολόγο (δεν είχα την δική σας φαεινή ιδέα να είμαι ταυτοχρόνως μέλος της Ν.Δ. και να χειροκροτώ την προεκλογική ομιλία του κ. Τσίπρα) σέβομαι απολύτως την ατομική ιδιοκτησία και μου αρέσει οι άνθρωποι να έχουν χρήματα. Σας συγχαίρω λοιπόν που έχετε καταφέρει να είστε πλούσιος. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα των Μνημονίων, όπου εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν πέσει κάτω από το όριο της φτώχιας, εσείς προσωπικά  αποτελείτε λαμπρό παράδειγμα επιτυχίας, όπου ακόμη και το 2010 - το έτος της χρεωκοπίας - δηλώσατε μετά της συζύγου σας 1,500,000 ευρώ».

Με πληροφορίες από iatropedia.gr