07 Μαΐου 2014

Βίντεο -Η στιγμή που ο 16χρονος που ταξίδεψε στους τροχούς αεροπλάνου, πηδά στο έδαφος και τα... χάνει που είναι ζωντανός [βίντεο]

Το βίντεο στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ο... δαιμόνιος λαθρεπιβάτης, ο 16χρονος που ταξίδεψε επί πεντέμιση ώρες στους τροχούς ένος boeing, πηδά στο έδαφος και περιφέρεται σαν χαμένος στο αεροδρόμιο, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Μεταφορών της Χαβάης.
Από το βίντεο, διάρκειας έξι λεπτών, φαίνεται ότι ο 16χρονος μετά την προσγείωση έμεινε για αρκετή ώρα κρυμμένος μέσα στις ρόδες του αεροσκάφους. Στη συνέχεια διακρίνεται να πηδά στο έδαφος και να περπατά σιγά σιγά, να σταματά, να κοιτά απορημένος γύρω του, έχοντάς τα και αυτός προφανώς χαμένα. Κάποια στιγμή συναντά έναν υπάλληλο του αεροδρομίου ο οποίος έκανε βόλτες στο χώρο με βοηθητικό αυτοκίνητο, τον σταματά και αφού του μιλά επί ένα τρίλεπτο (προφανώς του εξηγεί την απίστευτη ιστορία του), επιβιβάζεται και αυτός στο αμάξι.

Το περιστατικό συνέβη στις 20 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Χαβάης. Ο 16χρονος είχε... επιβιβαστεί στους τροχούς ενός boeing 767 στο αεροδρόμιο της Καλιφόρνια και ταξίδεψε επί πεντέμιση ώρες στον αέρα, χωρίς να πάθει το παραμικρό, παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στα 38.000 πόδια και την έλλειψη οξυγόνου.