26 Μαΐου 2014

Ζώα πατριώτες του κ@λου συνεχίστε να στηρίζετε αποσχίσεις στην Ουκρανία, έρχεται η σειρά σας: 1ο κόμμα οι τουρκοπράκτορες στην Ροδόπη και την Ξάνθη!

Το μεγαλύτερο πανελλαδικά ποσοστό σε νομό (39,5%), που πήρε κόμμα... το πήραν οι πράκτορες του τουρκικού προξενείου στη Ροδόπη!!

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν τα ποσοστά του κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) στη Θράκη. Προβληματισμό σε όλους εκτός απ' τους ηλίθιους πατριώτες του κώλου οι οποίοι θα συνεχίσουν και αύριο, καθοδηγούμενοι από πληρωμένα από τη Μόσχα παπαγαλάκια, να υποστηρίζουν τα δημοψηφίσματα σε ουκρανικές πόλεις

Στην Ξάνθη με καταμετρημένο το...
66,52% της ενσωμάτωσης, το ΚΙΕΦ είναι πρώτο κόμμα με ποσοστό που αγγίζει το 24,5%% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 18,72%.

Πολύ μεγαλύτερο το ποσοστό στη Ροδόπη, καθώς με ενσωμάτωση στο 67,79% το ΚΙΕΦ συγκεντρώνει ποσοστό 39,57% και είναι πρώτο κόμμα.

Συνολικά σε όλη την περιφέρεια οι τουρκόσποροι έπαιρναν 11,61% με καταμετρημένο το 66,48% των εκλογικών τμημάτων, ενώ στη Δράμα έπαιρναν 22 ψήφους, στον Έβρο 680 και στην Καβάλα 35.

Το DEB είναι κόμμα με τη στήριξη του τουρκικού προξενείου και πολλών οργανώσεων που έχουν στηθεί τα τελευταία χρόνια στη Θράκη.

Το παρήγορο είναι ότι το συγκεκριμένο κόμμα πήρε μία μόνο ψήφο στα Δωδεκάνησα όπου οι τουρκόσποροι είχαν επενδύσει πολλά. Στα αξιοσημείωτα είναι ότι πήρε μεμονομένους ψήφους (1-2) σε Πειραιά, Ηλεία, Ιωάννινα, Κοζάνη, Λάρισα, Λέσβο, Μαγνησία και Φλώρινα ενώ πήρε 3-4 ψήφους σε Χαλκιδική, Τρίκαλα, Σέρρες και 8 στην Κόρινθο!