18 Μαΐου 2014

Οι 2 απίστευτες ήττες του ΣΥΡΙΖΑ!! Νύχτα Αγ. Βαρθολομαίου στην Κρήτη και η επανάσταση τελείωσε στον Πάχτα!

Πέρα από το εως τώρα εντυπωσιακό του αποτελέσματος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σε καμία περιφέρεια της Ελλάδος δεν ξεπερνά το ποσοστό που είχε πάρει τον Ιούνιο του 2012 εντύπωση προκαλεί ότι ο Κριτσωτάκης του ΣΥΡΙΖΑ μένει εκτός 2ου γύρου στην Κρήτη.

Σε κανένα νομό της Κρήτης ο ΣΥΡΙΖΑ δεν παίρνει πάνω από 20% με αποτέλεσμα ο υποψήφιος περιφερειάρχης του να μην μπαίνει στο δεύτερο γύρο, όταν στις εκλογές του Ιουνίου του 2012 είχε επικρατήσει στο "πράσινο νησί" με προβάδισμα 11%!!

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ, Σ. Τσόκας, συγκεντρώνει το απίστευτο 25% που δεν έπαιρνε ούτε στις καλές εποχές της ΝΔ.

Πέραν τούτου μεγάλη πανωλεθρία υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ και στους Δήμους αφού στον δεύτερο γύρο εκπροσωπείται μόνο στο Δήμο Χανίων με αντίπαλο αντάρτη της ΝΔ, ενώ στο Ηράκλειο ο ανεξάρτητος στηριζόμενος από τη ΝΔ μπαίνει στο 2ο γύρο με τη μικρότερη διαφορά (-10%) από τον πρώτο Κουράκη που έχει σημειωθεί τα τελευταία 25 χρόνια

Επίσης εντύπωση προκαλεί το αποτέλεσμα στον πολύπαθο δήμο Αριστοτέλη όπου ο Πάχτας (στο 5% όμως των εκλογικών κέντρων) παίρνει το εντυπωσιακό 71% σε έναν δήμο όπου ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει μια εικόνα γενικού ξεσηκωμού εναντίον του Πάχτα ο οποίος έχει ταχθεί υπερ της εξόρυξης χρυσού στην περιοχή!

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Τελικά ο Πάχτας έχασε με 44% αλλά και πάλι είναι εντυπωσιακό το ποσοστό που πήρε για τέτοια κινητοποίηση ΣΥΡΙΖΑ που είχαν αναγάγει την Ιερισσό σαν σημείο έναρξης της Επανάστασης στην Ελλάδας αλλά αποδείχθηκε σημείο όπου τελικά άρχισε και τελείωσε η Επανάσταση