12 Μαΐου 2014

Από το 2009 υπάρχει το neaellada.gr-Το είχε κατοχυρώσει ο ΠΑΣΟΚος Τζιώτης που τώρε είναι ΣΥΡΙΖΑ

Πολλά γράφτηκαν από την Παρασκευή για τη λογοκλοπή του συνθήματος Σαμαρά "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ" από τον ΣΥΡΙΖΑ και το θέμα κυριάρχησε σε όλα τα ΜΜΕ, με πολλά αρνητικά σχόλια για το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ. Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί κανείς να προσάψει αμέλεια στο επιτελείο της ΝΔ αφού το συγκεκριμένο domain είναι κατοχυρωμένο από το 2009!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr (ναι του ίδιου στόκου του Ρετσίνα Κουρτάκη που μόλις χθες κατηγορούσε τον Μουρούτη για ανικανότητα...) το domain  αυτό είναι αγορασμένο μέσω της εταιρίας papaki.gr από το 2009, δηλαδή πολύ πριν η ΝΔ αποφασίσει να το ρίξει στην επικοινωνιακή μάχη ως βασικό μεταπολιτευτικό πολιτικό επιχείρημα, πάνω στο οποίο θα βάσιζε όλη την στρατηγική διεύρυνσης της κεντροδεξιάς και όχι μόνο. Το papaki είναι από τους μεγαλύτερους καταχωρητές σε "gr" και "eu" domains στην Ελλάδα και σύμφωνα με πληροφορίες το "neaellada" φέρεται να  βρίσκεται στα χέρια του ΠΑΣΟΚου Δημήτρη Τζιώτη, ιδιοκτήτη της εταιρίας επικοινωνίας Clever Bank η οποία έχει αναλάβει πλέον επικοινωνιακά τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τζιώτης, ο οποίος στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ ήταν υποψήφιος αρχηγός του, δεν κατοχύρωσε τυχαία το Νεα Ελλάδα, αφού το ίδιο έτος που κατοχυρώθηκε το domain είχε γράψει βιβλίο με τίτλο "Ταξίδι στη Νέα Ελλάδα" !! Ο επικοινωνιολόγος με τις αξιόλογες σπουδές, προφανώς στη λογοκλοπή, είχε στενές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου κάτι που φαίνεται οτι προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος φαίνεται ότι υιοθετεί οτιδήποτε "ορφανό του ΓΑΠ" κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Εκτός από το "gr" κατοχυρωμένα είναι και το neaellala.eu, "com" , "net" , "org" kai "info". Είναι ακόμη προς διάθεση το neaellada. me, "biz" , "mobi", "co"