12 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Γλέζος: Από 30.000 εισόδημα και πάνω ο «εσωτερικός δανεισμός»-Κράξιμο από Κεδίκογλου


Έτσι ακριβώς είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ: Στο πόδι.. μια μιλάει για εισοδήματα πάνω από 30.000... μετά ρωτάει το δημοσιογράφο αν πρέπει να πει 40.000... μετά από 5 μέρες ο ίδιος γεροηεκούτης μιλάει για πάνω από 100.000! Και αυτόν θα τον στείλουν στην Ευρωβουλή... 

Απαντήσεις από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα απαιτεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου όσον αφορά τις δηλώσεις Γλέζου στο Newsit ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί κόκκινη γραμμή στο εισόδημα τα 30.000 με 40.000 ευρώ.

Ο κ. Κεδίκογλου στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Με παρέμβαση που αποκαλύπτει το NEWSIT, ο επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ, προσδιόρισε ότι o «εσωτερικός αναγκαστικός δανεισμός», που θα χρηματοδοτήσει το πρόγραμμά τους, αφορά εισοδήματα από 30.000 Ευρώ ετησίως. Σε αυτό το ποσό εκτίμησε ο κ. Γλέζος την έννοια του «πλούσιου» νοικοκυριού!

Η θέση αυτή αποτελεί προφανώς κεντρική θέση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί εδώ και μέρες δεν έχει υπάρξει η παραμικρή αποδοκιμασία από τον (κατά τα άλλα λαλίστατο) κ. Τσίπρα.

Η ένοχη σιωπή του κ. Τσίπρα, επιβεβαιώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει συνειδητά την αποσταθεροποίηση της Ελληνικής οικονομίας…»

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, όταν ρωτήθηκε ποιό θα είναι το όριο, ο κ. Γλέζος είχε πει στο newsit:

«Εμείς λέμε ότι θα υπάρχει φορολογία μόνο στο εισόδημα. Η κόκκινη γραμμή στο εισόδημα είναι επειδή με ρωτάτε 30.000 ευρώ; Να πω 40.000;»

Δείτε το βίντεο όπου μετά τις αρλούμπες βρίσκει και 5 δις ατάκα και επιτόπου τα οποία θα έχει στο χέρι... θα τα πάρει από τις Τράπεζες λέει...