21 Μαΐου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Σαν τον Κοντονή, θέλει 5-6 ο Άδωνις-Ρόμπα τον έκανε με ΧΑ και επαναδιαπραγμάτευση

"Είναι ντροπιαστική τακτική, το χάιδεμα του ΣΥΡΙΖΑ στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής", δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, προκαλώντας την αντίδραση του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος επισήμανε ότι...
"για την Αριστερά, είναι θέμα αξιακό να συντριβεί πολιτικά αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, για αυτό και τονίσαμε ότι η Χρυσή Αυγή, δεν πρέπει να τεθεί εκτός νόμου, αλλά να οδηγηθεί ενώπιο του νόμου".

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι δημιουργεί ένα κλίμα αβεβαιότητας, το οποίο διώχνει τους επενδυτές από την χώρα μας, γεγονός που κρατάει πίσω την Ελλάδα.

Στην συνέχεια ο Σταύρος Κοντονής, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση ουσιαστικά προσπαθεί να καταργήσει το δικαίωμα που έχουν οι πολίτες να εκφράζουν την άποψη τους και αναρωτήθηκε αν θα καταργηθούν και οι εκλογές.

Από την πλευρά της, η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Έλια, Συλβάνα Ράπτη, επισήμανε ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με υπευθυνότητα, καθώς η ψήφος τους «επιστρέφει στη ζωή τους».

Δείτε το βίντεο του Ant1