30 Μαΐου 2014

BINTEO-Σάπισε στο γέλιο η Βούλτεψη όταν άκουσε τον Μητσάρα... κι αυτός εκνευρίστηκε

[Για την ουσία του θέματος: Η Μέρκελ είναι επιφυλακτική με ψηφισμένο από τον Ευρωκοινοβούλιο Πρόεδρο Κομισιον γιατί δεν είναι ευνοικοί οι συσχετισμοί. Ο Γιούνκερ έχει 200κάτι ευρωβουλευτές και χρειάζεται πάνω από 350, οπότε φοβάται μην της προκύψει κανας Σούλτς που πήρε 200παρά αλλά μπορεί να τον ψηφίσουν Πράσινοι, Αριστεροί και ακροδεξιοί προκειμένου να της την σπάσουν. Είναι επιφυλακτική λοιπόν γιατί δεν της βγαίνουν τα νούμερα, αλλιώς Γιούνκερ δαγκωτό... και σ' αυτό ελπίζει ο Αλέξης: Να δεσμευτεί να πάρει τον πούλο ο Γιούνκερ και να ψηφίσουν όλοι Σούλτς για να της ζαλίζουν τ'αρχίδ@α με τα "Go Back κ Μέρκελ γιατί βγάλαμε Πρόεδρο"]

Στο θέμα της εκλογής Προέδρου στην Κομισιόν αναφέρθηκε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης καταγγέλλοντας «σκληρό παζάρι».

«Επειδή γίνεται σκληρό παζάρι με πρωτοβουλία της Μέρκελ να φύγουν στην άκρη όλοι οι υποψήφιοι των πολιτικών οπαδών και...
να βγει κάποιος αχυράνθρωπος, αυτό είναι ντροπή για όσους ψήφισαν, είναι ξεφτίλα…» είπε συγκεκριμένα ο κ. Παπαδημούλης κι επανέλαβε τη θέση του Αλέξη Τσίπρα να στηρίξει Γιούνκερ.

«Ο Τσίπρας αντιτάχθηκε» συνέχισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που όπως είπε: «’Εχουμε του κόσμου τις διαφορές με τον Γιούνκερ αλλά δικαιούται ως πρώτο κόμμα να πάρει την εντολή» προκαλώντας τα γέλια της βουλευτού της ΝΔ, Σοφίας Βούλτεψη: «Επειδή ο Τσίπρας είναι πρώτο κόμμα στην Αθήνα, ψηφίζει Γιούνκερ στην Ευρώπη, πραγματικά διασκεδάσαμε, ανέκδοτο…».

Δείτε το βίντεο από το Mega.