18 Μαΐου 2014

Τα πραγματικά απρόοπτα των εκλογών: Σφήνωσε ο Πάγκαλος στην έξοδο από το παραβάν και ο Μαρινάκης ψήφισε Χατζηνικολάου!

Το πιο δραματικό απρόοπτο διαδραματίστηκε στο εκλογικό τμήμα που ψήφισε ο Θόδωρος Πάγκαλος. Σφήνωσε ο πρώην αντιπρόεδρος όταν μπήκε στο χώρο μέσα στο παραβάν και δεν μπορεί να βγει ακόμη έξω!
Ο κ. Πάγκαλος κατόρθωσε με δυσκολία να μπει μέσα , αλλά όταν επιχείρηση να βγει εξω , δεν γινόταν με τίποτα παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες του γι αυτό. Είναι εντελώς παράδοξο πώς μπόρεσε να μπεί μεσα και να μην μπορεί να βγεί έξω.

Ο ίδιος το αποδίδει στην κυρία Δούρου ότι κάτι έκανε, όση ώρα σταύρωνε μέσα και περιμένουμε αναλυτικές δηλώσεις μετά τον απεγκλωβισμό του.

Στον τόπο βρίσκεται η Πυροβεστική με 5 οχήματα για τον επιχείρηση απεγκλωβισμού του Πάγκαλου και όταν επιτευχθεί αυτό θα είμαστε οι πρώτοι που θα σας ενημερώσουμε. 

Ο Μαρινάκης ψήφισε Χατζηνικολάου, ο Μιχαλολιάκος, Αυτιά!

Να δούμε πώς και τι ψήφισαν οι υποψήφιοι στον Πειραιά και να είστε σίγουροι ότι αυτό το ρεπορτάζ δεν θα το βρείτε αλλού.

Ο Μαρινάκης δεν έκρυψε σε ποιον έδωσε σταυρό. Ψήφισε καταρχήν τον Νίκο Χατζηνικολάου γιατί τον βοήθησε πολύ στην προεκλογική του εκστρατεία. Έπειτα ψήφισε και τον εαυτό του , αλλά όχι και τον κ. Κόκκαλη γιατί φοβάται ότι θα τον ξεπεράσει σε ψήφους.

Ο Μιχαλολιάκος με τη σειρά του έβαλε σταυρό στον Γιώργο Αυτιά για την εκπομπή Αγιογραφία που του έκανε και συνοδεύονταν στην κάλπη από τον ίδιο τον παρουσιαστή.

Ο Κόκκαλης ψήφισε Νικοπολίδη και ο Νικοπολίδης Κόκκαλη , γιατί έχουν συνασπισθεί οι δυο τους για να πάρουν περισσότερες ψήφους από τον Μαρινάκη.

@@ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ...
www.newsit.gr/default.php?pname=PameLouketo&art_id=290221&catid=48